VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ONBİNLER MEYDANLARDAN AYRILMIYOR

19 Temmuz 2016

......................

Fethulahcı Terör Örgütü’ne (FETÖ) bağlı askerlerin darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Milli iradeye, demokrasiye sahip çıkma’ çağrısı üzere meydanlara inerek milli iradeye sahip çıkan binlerce Bolulu, 4. günde okutulan Mevlid-i Şerif’te demokrasi şehitleri için gözyaşları içinde dua etti.

 Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisindeki bir grup FETÖ/PDY üyesi askerin, 15 Temmuz gecesi başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin, başından beri karşısında duran Bolu halkı, demokrasi nöbetinin 4’üncü gününde de geceyi meydanlarda geçirdi. Kalkışmanın, devletin ve milletin el birliği ile püskürtülmesinin ardından akşam saatlerinde Bolu Belediyesi önünde toplanan Bolulular, Türk bayraklarıyla, sloganlar ve marşlar eşliğinde tepkilerini dile getirdi.

GÖZYAŞLARIYLA DUA ETTİLER

Yatsı namazını da meydanda kılan vatandaşlar, daha sonra Bolu Belediyesi ve İl Müftülüğü tarafından okutulan Mevlid-i Şerif’i dinledi. Aralarında siyasi parti temsilcileri, bürokratlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşu üyelerinin de bulunduğu binlerce kişi, darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden kahraman askerler ve polisler ile siviller için gözyaşları içinde dualar etti.

DARBECİLERİ LANET YAĞDIRDILAR

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, mevlid programı sonrası belediye hizmet TIR’ına çıkarak halka birer konuşma yaptı. Demokrasiye, milli iradeye ve ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına sahip çıkan Ercoşkun, Yılmaz ve Doğanay, devletin uçak, helikopter ve tankları ile kendi halkına bombalar yağdıran FETÖ/PDY mensubu darbeci askerlere lanet yağdırdı ve halka meydanları boş bırakmama çağrısında bulundu.

 

  • ONBİNLER MEYDANLARDAN AYRILMIYOR
  • ONBİNLER MEYDANLARDAN AYRILMIYOR
  • ONBİNLER MEYDANLARDAN AYRILMIYOR
  • ONBİNLER MEYDANLARDAN AYRILMIYOR
  • ONBİNLER MEYDANLARDAN AYRILMIYOR
  • ONBİNLER MEYDANLARDAN AYRILMIYOR
  • ONBİNLER MEYDANLARDAN AYRILMIYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.