VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇAKICI'DAN ERDOĞAN'A MEKTUP

19 Temmuz 2016

...................

Geçtiğimiz hafta Bolu F Tipi Cezaevine nakledilen yer altı dünyasının ünlü ismi  Alaattin Çakıcı cezaevinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı mektupta ülkemizde yaşanan darbe teşebbüsünü değerlendirdi. Çakıcı, “FETÖ denen küresel güçlerin sokak iti olan zevatın bir piyon olduğunu söyleyerek, esas olarak resmin arkasındaki büyük resmi 79 milyonun görmesi gerekmektedir. Artık Türkiye eski Türkiye değil” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı 6 sayfalık mektubun yanında, 1 sayfalık kamuoyuna da bir açıklama yapan Alaattin Çakıcı, darbeye karşı direnen Türk Milletine, hainlerin oyunlarına alet olmayan askerlerimize ve fedakar polislerin göstermiş oldukları kahramanlıktan dolayı teşekkür etti.

“Bu yiğit direnişten dolayı”

Çakıcı, mektubunda, “Sayın kamuoyu ve Türkiye’de ki tüm sevenlerim, Devletin bekası için gönül vermiş 79 milyon insanı, bu yiğit direnişlerinden, hainlere alet olmayan askerlerimizin ve fedakar polislerimizin göstermiş oldukları kahramanlık örneklerinden dolayı hepsine teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

FETÖ’ye karşı uyardı meydanlara davet etti

Dostlarını meydanlarda vatandaşlarla birlikte olmaya çağıran Alaattin Çakıcı, “Tüm dostlarım, bulunmuş olduğunuz il ve ilçelerde 79 milyon ile kenetlenip, sokakları terk etmemeniz hepinizin namus borcudur. Beş sayfalık uyap üzerinden yayımlanan dilekçeme bu yazımı eklerken, FETÖ denen küresel güçlerin sokak iti olan zevatın bir piyon olduğunu söyleyerek, esas olarak resmin arkasındaki büyük resmi 79 milyonun görmesi gerekmektedir. Artık Türkiye eski Türkiye değil. Herkes okur, yazar. Feto denen hainin arkasında ki büyük resmi dünya biliyor da, Türk insanı mı bilmiyor. Aziz Milletimize saygıyla arz ederim” cümlelerine yer verdi.

Çakıcı ayrıca, Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’a da 5 sayfalık bir mektup gönderdi. Mektubunda kişisel sevgisizliğini belirten Çakıcı, Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ı darbe teşebbüsünde ki dik ve omurgalı duruşunu da dile getirdi.

  • ÇAKICI'DAN ERDOĞAN'A MEKTUP
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.