VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARESİZ BİR KADININ DRAMI

17 Temmuz 2016

..................

Bolu’da ilk önce boğazına dayadığı tüfekle daha sonra da urganla kendini boğmak isteyerek intihara kalkışan genç kadını eşi ve polis ekipleri kurtardı.  

TÜFEĞİ BOĞAZINA DAYADI

Edinilen bilgiye göre, olay saat 12.30’da Sağlık Mahallesi Detay Sokak’ta meydana geldi. 1 çocuk annesi 34 yaşındaki Saniye Doğanyiğit, çocuğuyla evde tek başına olduğu sırada, tüfeği boğazına dayadı. O sırada komşular kadını camdan görünce eşi Yunus Doğanyiğit’e haber verdiler. Eve gelen koca, eve girerek eşinin elinden tüfeği aldı. Daha sonra Yunus Doğanyiğit işyerine geri döndü.

30 DAKİKA SONRA TEKRAR

Tekrar bunalıma giren Saniye Doğanyiğit bu kez de çocuğunun salıncağının urganını boğazına dolayarak kendini boğmak istedi. Komşuları kadını tekrar görünce bu kez hem eşine hem de polis ekiplerine haber verildi. Kadın kapıyı kilitleyerek açmayınca Yunus Doğanyiğit balkonun camını kırarak eve girdi. Nefes almakta zorluk çeken Saniye Doğanyiğit’e ilk müdahale polis ekipleri tarafından yapıldı.

112 sağlık ekipleri Doğanyiğit’i İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedai altına alınırken sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

  • ÇARESİZ BİR KADININ DRAMI
  • ÇARESİZ BİR KADININ DRAMI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.