VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU YÜZBAŞI ŞEHİT OLDU

17 Temmuz 2016

.......................

Bolu'nun Kıbrıscık ilçesi nüfusuna kayıtlı Yüzbaşı Özkan Hekim'i Fethullahcı Terör Örgütü'nün yaptığı darbeye karşı çıktığı için darbeciler tarafından Ankara'da şehit edildi.

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin, “Kıbrıscık ilçemizin Yazıca Köyü'nden olan Yüzbaşı Özkan Hekim, 16 Temmuz Cumartesi günü darbeye karşı çıktığı için darbeciler tarafından emirle öldürülmüştür. Başımız sağolsun" dedi.

Acı haberi şehit yüzbaşının Ankara'da yaşayan ailesine, silah arkadaşları verdi. Şehit Yüzbaşı Özkan Hekim'in ailesi taziyeleri Ankara'da Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde kabul ediyor. Yazıca Köyü'nün köklü ailelerinden Hacı Osmanlar sülalesinden Nevzat Hekim'in oğlu olan şehit Yüzbaşı Özkan Hekim'in cenaze namazı bugün öğle namazını takiben Ankara Sincan'da kılınıp, Çimşit Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Cenaze namazına başta Ankara'da yaşayan Bolulular olmak üzere çok sayıda vatandaşımızın katılması bekleniyor.

2 yorum yapılmış
  • BOLULU
    17 Temmuz 2016 • 08:13
    MEKANIN CENNET OLSUN KOMUTANIM NUR İÇİNDE YAT((ŞANLI ŞEREFLİ HAS KOMUTAN))
  • Kadirtanrverdi
    17 Temmuz 2016 • 03:18
    Bolu olarak 2.şehidimizi vermiş bulunuyoruz yüzbaşimza Allahtan rahmet diliyorum.ailesinin ve hepimizin başı sağolsun mekanın cennet olsum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.