VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU POLİS ŞEHİT OLDU

16 Temmuz 2016

.................

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi sonrasında çıkan olaylarda Bolulu polis memuru Ozan Özen kafasından vurularak şehit edildi.

İstanbul'da dün akşam darbe girişiminde bulunan askerlerle girilen çatışmada şehit olan polis memuru 22 yaşındaki Ozan Özen'in Bolu'daki ailesine acı haber verildi. Polisin anne ve babası evin önünde sinir kirizi geçirdi.

İstanbul'da görev yapan 2 yıllık polis memuru Ozan Özen, dün akşam darbeye karşı yapılan mücadele sırasında başından vuralarak şehit oldu. Ozan Özen'in Bolu'da oturan ailesi, dün akşamdan bu yana çocuklarına ulaşamayınca İstanbul'a gitmek için hazırlık yapmaya başladıkları sırada acı haberi aldı. Emniyet yetkilileri, Sümer Mahallesi'nde oturan aileye çocuklarının şehit olduğu haberini verdi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Polisin annesi Emine, babası Metin ve ağabeyi Özkan, Türk Bayrağı asılan evin önünde gözyaşları içinde taziyeleri kabul etti. Emine ve Metin Özen çifti, sinir krizi geçirdi. Emine Özen, "Nasıl kıydılar sana oğlum, nasıl dayanacağız bu acıya, nasıl kara toprağa koyacağız" diyerek feryat etti. Şehit polisin anne ve babasına sağlık görevlileri müdahale ederken, yakınları ve komşuları da teskin etmeye çalıştı. Vali Aydın Baruş da aileye taziye ziyaretinde bulundu. Şehit polis Ozan Özen'in 6 aylık nişanlı olduğu da öğrenildi.

  • BOLULU POLİS ŞEHİT OLDU
  • BOLULU POLİS ŞEHİT OLDU
  • BOLULU POLİS ŞEHİT OLDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.