VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 15 TEMMUZ CUMA

15 Temmuz 2016

..................

1-Seben İlçesi Kaşbıyıklar köyü sakinlerinden Merhum Mustafa Yılmaz'ın eşi, İzzet Baysal Anadolu Lisesi Tesis Müdürü Ferhat Yılmaz, Aysel Akman ve İbrahim Yımaz'ın annesi, Necati Akman'ın kayınvalidesi, Nermin, Fatih Gülkaya ve Özgür Yımaz'ın babaannesi, Nuray ve Nihal Akman'ın anneannesi, Hacer Yaman'ın ablası, Rafet Ünal'ın baldızı, Arife Yılmaz hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Ovadüzü Mahallesi caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2-Kuzfındık Köyü sakinlerinden Emine Karakaya'nın eşi, İbrahim Karakaya, Nurhayat Arabacı ve Nursel Yıldız'ın babası, eski pazaryeri esnaflarından, Hayrettin Karakaya hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kuzfındık Köyü caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Kırha Köyü sakinlerinden Özel İdareden emekli Şerefet ve Seyfet Afacan'ın babası, Nazile Afacan'ın eşi, Burhan Afacan'ın kardeşi, Ali Afacan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kırha Köyü caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.