VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİÇ BİTMEYECEK DOSTLUK...

11 Temmuz 2016

....................

Türkiye 3. Lig’inde mücadele eden Düzcespor’un Başkanı  Mehmet Saygun ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz ay göreve gelen Necip Çarıkçı başkanlığındaki Boluspor yönetim kurulunu ziyaret etti. Başkan Çarıkçı, Düzcespor’a destek olacakları sözünü verdi.

 Boluspor tesislerinde düzenlenen ziyarette ilk sözü alan Düzcespor Başkanı  Mehmet Saygun, “Düzcespor Yönetim Kurulu olarak, Necip Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Boluspor ve Düzcespor ile ortak çalışmalar yapmak istiyoruz. Bununla ilgili Necip Başkan ile toplantı yaptık. Bir kaç tanede futbolcu isteğimiz olacak. Necip Başkan gerekli desteği vereceklerini söyledi. Düzcespor yönetimi olarak teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“FUTBOLCU KONUSUNDA DESTEĞE HAZIRIZ”

Boluspor Başkanı Necp Çarıkçı, Düzcespor’a gerekli desteği sağlayacaklarını ifade ederek, “Düzce halkı ile Bolu her zaman birlik içinde olmuştur. Bizim görevimiz her zaman Düzcespor’a destek vermektir. Hem tesisleşme konusunda, hem kurumsallaşmada, hem de futbolcu konusunda biz destek vermeye hazırız” dedi.

“İNŞALLAH DÜZCESPOR BAŞARIYI YAKALAYACAK”

Başkan Necip Çarıkcı ayrıca, “Düzce ve Bolu geçmişte de kardeş bir şehirdi. 4-5 yıl öncede bizim Düzcespor ile projelerimiz vardı. Bir kısmı netleşti ama daha sonra diğerleri olmadı. Sayın Başkanımızda bugün bizi onure etti. Çok teşekkür ediyoruz. Tabi en başta Düzce Valisi Sayın Ali Fidan'ın Bolulu olması, aynı zamanda Düzce Belediye Başkanı Sayın Mehmet Keleş'in yakın dostumuz olması ve Düzcespor'unda Boluspor'a yakın olmasından dolayı bizim görevimiz her zaman destek vermektir. Hem tesisleşme konusunda, hem kurumsallaşmada, hemde futbolcu konusunda biz destek vermeye hazırız. İnşallah Düzcespor'da gerekli başarıyı elde eder” ifadelerini kullandı.

  • HİÇ BİTMEYECEK DOSTLUK...
  • HİÇ BİTMEYECEK DOSTLUK...
  • HİÇ BİTMEYECEK DOSTLUK...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.