VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GAZETECİ HASTANELİK OLDU

8 Temmuz 2016

......................

Geredemiz Gazetesi Sahibi İsmail Hakkı Pehlivan, arabasına binerken bir şahsın saldırına uğradı. Pehlivan, “Bir ayının saldırısına uğradım. Artık ayılar şehirlere inmiş. Esentepe’de aracıma binerken bir ayı saldırdı” dedi.

Edinilen bilgiye göre, Gerede Esentepe’de otomobiline binerken yanına gelen bir şahıs tarafından darp edilen Geredemiz Gazetesi Sahibi İsmail Hakkı Pehlivan, hastanede tedavi altına alındı. Burnunda 3 kırık, omzunda kırık ve çatlaklar oluşan Pehlivan tedavisinin ardından taburcu edildi. Saldırgan şahıs olaydan sonra kaçtı.

“AYIYI YAKALAYIP KAFESE KOYACAĞIZ”

İsmail Hakkı Pehlivan, fecbook hesabından yaptığı açıklamada, “Bir ayının saldırısına uğradım artık ayılar şehirlere inmiş. Esentepe’de aracıma binerken bir ayı saldırdı. Canımızı kurtardık ama yine de zayiat gördük burunda 3 dikiş, omuzda kırık ve çatlak yine burunda 3 kırık var yakında burun ameliyatı olacağız. İşin en kötü tarafı bildiğiniz gibi 2 ay önce kalp krizi geçirdiğimizden dolayı kan sulandırıcı ilaç alıyorum bu nedenle burun kanamasını durduramadık. İşler düzelince inşallah bu ayı avına çıkıp bu ayıyı yakalayıp kafese koyacağız ki başkalarına zarar vermesin” ifadelerini kullandı.  

      

  • GAZETECİ HASTANELİK OLDU
  • GAZETECİ HASTANELİK OLDU
  • GAZETECİ HASTANELİK OLDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.