VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KATLİAM GİBİ KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

2 Temmuz 2016

......................

Bolu’nun Mengen ilçesinde tiner yüklü TIR’ın bariyere çarpması sonucu 5 kişi yanarak hayatını kaybetti. TIR’ın dorsesine yüklenen otomobilde seyahat eden 2 kişi de yaralandı. Bolu Valisi Aydın Baruş olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı. Baruş,

Edinilen bilgiye göre, bayram tatili için ailesiyle Gebze’den yola çıkan Cevat Ceylan, idaresindeki 78 YD 920 plakalı TIR ile Bolu’nun Mengen ilçesi çıkışındaki Dorukhan Tüneli’nin girişinde bariyerlere çarptı. Tiner yüklü TIR bir anda alev aldı. Yangını fark eden diğer sürücüler ise durumu itfaiyeye bildirdi.

DORSEDEKİ İKİ KİŞİ YARALANDI

Olay yerine gelen Mengen ve Bolu Belediyeleri’ne ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin yaklaşık 2 saat süren müdahalesinin ardından yangın sündürüldü. Kazada ise TIR sürücüsü Cevat Ceylan ile TIR’da bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan TIR’ın dorsesinde yüklü bulunan otomobildeki 2 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı kazayla ilgili incelemede bulundu.

Bolu Valisi Baruş olay yerinde

Jandarma ekipleri ise kazada yaşamını yitirenlerin kimlik tespiti için çalışma başlattı. Bolu Valisi Aydın Baruş olay yerine giderek kazayla ilgili bilgi aldı. Vali Baruş, kazada sürücü Cevat Ceylan'ın yanı sıra Ayşenur Ceylan, Elif Ceylan, Beyzanur Ceylan'ın yanı sıra bir kişinin daha hayatını kaybettiğini belirterek, “Bizi üzen bir kaza yaşandı. Beş vatandaşımız kaza sonucu değil de kaza yapan TIR'daki yanıcı maddenin alev alması sonucu maalesef hayatını kaybetti. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.

Ekiplerin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

  • KATLİAM GİBİ KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
  • KATLİAM GİBİ KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
  • KATLİAM GİBİ KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
  • KATLİAM GİBİ KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
  • KATLİAM GİBİ KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
1 yorum yapılmış
  • bunyaminnakliyeciesnafi
    2 Temmuz 2016 • 13:40
    Benden 20dakika önce oldu tünelin obur istikametinden geçiş verdiler gectik
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.