VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'DAN TAM DESTEK

29 Haziran 2016

..................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Başkan Yılmaz, “Necip beyin başındaki yönetimler Bolu halkına geçmişte birçok heyecan yaşattılar. İnşallah Bolu’da o heyecanlar tekrar yaşanır.  Bu konuda bizim üzerimize düşen varsa her zaman yanınızdayız” dedi. Çarıkçı, ilk hedeflerinin stat projesi olduğunu söyledi.

İLK HEDEF STAT PROJESİ

Ziyarette ilk konuşmayı Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı yaptı. Çarıkçı, bir ay önce göreve gelen yönetimin önceliğinin yeni stat projesi olduğunu belirterek, “Yaklaşık 7 yıl Boluspor’da hem sportif anlamda, hem tesisleşme anlamında hem de yatırım anlamında çok güzel şeyler yaptık. Bir ay öncede tekrar Boluspor kulübü başkanı olduk. Sayın başkanımızla yarım kalan projelerimiz var. Önce stat projemiz var. Belki on yıldan beri konuştuğu uğraştığı bir proje. Bunun hayata geçmesi gerekiyor. Takımımız belki bu sene, belki seneye belki de üç sene sonra şampiyon olacak ama şampiyon olduğumuz zaman elimizde bir stat olmayacak. Belki şuanda UEFA kriterlerinde bu statta maç oynanmayacak. Federasyonumuz burada maç oynatmama hakkına sahip. Bunu çözmemiz gerekiyor. Sayın valimizden, vekillerimizden ve sayın başkanımızdan destek alacağız bu konuda. Stat projesi olsun, hem de yapacağımız antrenman sahaları ve diğer projelerde hep beraber çalışacağız. Başkanımız sağ olsun bugüne kadar bütün desteğini verdi, bazı ufak tefek işlerimiz var bunları birlikte aşacağız” dedi.

  Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, konuşmasında ilk olarak Boluspor yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. “Çok fazla transfer yapılarak takım biraz ekonomik sıkıntıya düşülebiliyor. Görebildiğimiz kadarıyla bu sene de en az 10’un üzerinde transfer edilecek. Yani takım sıfırdan kurulacak. Birde her sene birden fazla antrenör değişiyor. Bütün yönetimler iyi niyetle gerçekleştiriyor bunları ama maalesef olmuyor. Bu yönetim inşallah günlük değil, kalıcı, geleceğe dönük birkaç yıllık program yapar ve bu program doğrultusunda amaçlarını adım adım gerçekleştirir” şeklinde konuştu.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

“Önümüzdeki süreç içerisinde de bu desteklerimiz aynen devam edecektir. Eğer birlikte proje üretebilir ve Boluspor’a kalıcı gelir kapıları açabilirsek ne mutlu bize.  Ancak yönetimler bir an önce günü kurtarmak istiyor. Niye? Biran önce iyi takım oluşturacak, netice alacak… Bizim amacımız ise kalıcı bir geliri olsun. Bizim bu düşüncemiz ile Boluspor yönetimlerinin düşüncesi aynı noktada birleşmiyor. Boluspor yönetimi biran önce şampiyon olmak istiyor. İnsanız, çevreden, taraftardan etkileniyoruz. Bana göre etkilenelim ama daha sağlıklı yapılar oluşturursak başarı kalıcı olur. Necip beyin başındaki yönetimler Bolu halkına geçmişte birçok heyecan yaşattılar. İnşallah Bolu’da o heyecanlar tekrar yaşanır.  Bu konuda bizim üzerimize düşen varsa her zaman yanınızdayız.”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.