VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SALDIRIYI O ÖRGÜT ÜSTLENDİ

29 Haziran 2016

......................

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda terör saldırısında ilk emarelerin DAEŞ'i gösterdiğini açıkladı.

İşte Yıldırım'ın açıklamalarından satırbaşları:

Bugün İstanbul Atatürk Havalimanı'nda saat 21.22 sıralarında meydana gelen patlama sonucu şu ana kadar yapılan tespitlere göre 36 kişi hayatını kaybetmiştir. Yaralılar bölgedeki değişik hastanelerde tedavi altına alınmıştır. Bu vesileyle hayatını kaybeden bütün sivil insanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum. Terörün küresel bir tehdit olduğu bu olayda bir kez daha apaçık ortaya çıkmıştır.

HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR

Bu saldırı masum insanları hedef alan, alçakça planlanmış bir terör eylemidir. Ülkemizin bölücü terörle amansız bir mücadele verdiği ve önemli ölçüde başarı sağladığı bir dönemde, ayrıca komşularımızla normalleşme sürecinin başladığı bir anda böylesine alçakça bir terör olayının gerçekleştirilmesi manidardır. Bir kez daha anlaşılmıştır ki terör bütün ülkeleri tehdit eden küresel bir olaydır ve terörle mücadelede küresel ölçekte sürdürülmelidir. Amacı, hedefi ne olursa olsun, hangi cenahtan gelirse gelsin ülkemiz bu alçakça saldırıların üstesinden gelecek güce sahiptir.

1 yorum yapılmış
  • Fatih
    28 Haziran 2016 • 22:54
    Ne işidi be kardesim. Benim Çakmak sokamadigim havaalanina o bombalar la tüfekler nasıl girdi onun açıklamasını yapin. Bu mu istihbarat bu mu devletin gücü. Bu milleti kandirmaktan başka ne yaptınız şimdiye kadar. Bu dünyanın öbür tarafı da var. Zalimin zulmüne göz yuman kafirdir. Allah var kahrı büyük olacaktır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.