VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FUAT ÇAPA'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

25 Haziran 2016

.....................

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve İHA muhabiri Bülent Velioğlu’na yaptığı açıklamada, “Biraz sabredin, daha büyük bomba geliyor” dedi.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı tarafından Süleymaniye yurdunda verilen iftar yemeğine yöneticilerle birlikte gelen Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, yemek öncesinde Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu’na önemli açıklamalar yaptı.

“SABIRLI OLUN SÜRPRİZLER BİTMEDİ”

Fuat Çapa, süper lige çıkacak bir takım oluşturmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Bizim amacımız gelecek sezon süper ligde oynayacak bir kadro kurmak. Transfer edeceğimiz oyuncularımızın büyük çoğunluğu genç oyuncular olacak. Gelecek yılın kadrosunu şimdiden şekillendirmenin peşindeyiz” diye konuştu.

SES GETİRECEK TRANSFER

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ardından da Arsenal'e transfer olan Dos Santos’u kadrosuna katarak ligin en çok konuşulan takımı olan Boluspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa, “Transfer çalışmalarımızı çok dikkatli şekilde yürütüyoruz. Yakın zamanda en az Santos kadar ses getirecek bir transferimiz daha olacak. Taraftarımız basınımız sabırlı olsular, güzel işler yapıyoruz” şeklinde konuştu.

  Çapa, futbolcu konusunda fazla detay vermekten kaçındı.

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.