VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SANTOS RÜZGARI ESMEYE BAŞLADI

24 Haziran 2016

.................

Boluspor, 2009-2011 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı oyuncu André Dos Santos’u 2+1 yıllığına renklerine bağladı.  Türkiye’ye geldiğinde Fenerbahçe formasıyla ilk golünü hazırlık karşılaşmasında Boluspor’a atan Brezilyalı, “Oynadığım kulüplerde hep elimden geleni verdim. Şimdide elimden gelenin fazlasını yapacağım” dedi.

 Boluspor’da Fuat Çapa’nın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından transfer çalışmalarını hızlandıran Boluspor, Brezilyalı sol kanat oyuncusu André Dos Santos’u renklerine bağladı. Boluspor tesislerinde düzenlenen imza törenine Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, çok sayıda yönetici, taraftarlar katıldı.

BOLUSPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK TRANSFERİ

İmza sonrasında konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Hocamız Fuat Çapa'nın isteği doğrultusunda, geçen yıldan öğrencisi, herkesin tanıdığı Andre Santos ile sözleşme imzalıyorux. Belki de Boluspor tarihinin en yıldız transferi. İnşallah iki yıl boyunca bize çok faydalı olacaktır. Bu transfer hepimize hayırlı olsun. İnşallah Boluspor'da Santosla beraber güzel günler görür” diye konuştu.

"TEK HEDEFİMİZ SÜPER LİG"  

André Dos Santos ise, “Bana bu şansı tekrar verdiği için öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Türkiye'ye döndüğüm için ve Boluspor ile imzaladığım için mutluyum. Bu projede olmak benim için çok güzel. Benim, başkanımızın ve hocamızın hedefi süper lige çıkmak. Oynadığım kulüplerde hep elimden geleni verdim. Şimdide elimden gelenin fazlasını yapacağım. Boluspor taraftarlarına bana verdiği destekleri için teşekkür ederim” dedi.

  Boluspor taraftarları Dos Santos’la fotoğraf çektirebilmek için birbiriyle yarıştı. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.