VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇUBUKÇUOĞLU AİLESİNİN DUYGU DOLU İFTARI

23 Haziran 2016

..................

2014 yılında sokak ortasında bir kadın tarafından bıçaklanarak öldürülen İzzet baysal Üniversitesi Resim Bölümü öğrencisi Bigem Çubukcuoğlu’nun ailesi kızlarının adının verildiği parkta Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bigem kızımıza tekrar Allah’tan rahmet diliyorum, mekanını cennet olsun” dedi.

 Alpagutbey Mahallesi’nde Bigem Çubukcuoğlu’nun adının verildiği ve iki gün açılan parkta düzenlenen iftar yemeğine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, üniversite öğrencisinin babası Tarık Çubukcuoğlu, annesi Nilgün Çubukcuoğlu ve vatandaşlar katıldı. Duydu dolu anların yaşandığı iftar yemeği sonrasında Başkan Yılmaz, Çubukcuoğlu ailesiyle uzun süre sohbet etti.

“ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN”

Bigem Çubukçuoğlu’nın babası Tarık Çubukçuoğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a gösterdiği duyarlılık için teşekkür etti. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, “Bigem kızımızın adını yaşatmak ve unutturmamak için parka adını verdik. Güzel kızımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Bu akşamda iftar yemeğinde Çubukçuoğlu ailesiyle kızlarının adını taşıyan parkta iftar yemeğinde bir araya geldik. Allah dualarımızı kabul etsin” diye konuştu. 

  • ÇUBUKÇUOĞLU AİLESİNİN DUYGU DOLU İFTARI
  • ÇUBUKÇUOĞLU AİLESİNİN DUYGU DOLU İFTARI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.