VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O BEBEKLER SATIŞTAN KALDILDI

22 Haziran 2016

..................

Bolu TEM Otoyolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinin reyonlarından satışa sunulan üzerinde nazi sembolü olan oyuncak bebek satıştan kaldırıldı.

 Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu’nun Çaydurt mevki Ankara istikametinde bulunan bir dinlenme tesisinde elinde tespihi olan, başındaki beresinde Nazi sembolü 'Gamalı Haç' olan ve aynı zamanda ezan okuyan oyuncak bebek, gelen tepkiler üzerine tesis sahipleri tarafından satıştan kaldırıldı. Çin’den getirilen oyuncak bebeklerin üzerinde nazi işaretinin olduğunu fark etmediklerini söyleyen uişletme sahibi Ali Sert, “Bizim haberimiz yoktu ve bir müşterimiz rahatsızlığını dile getirdi. Tepki çekeceğini söyledi. Hanımefendi aradıktan yaklaşık yarım saat sonra oyuncakları kaldırdım. Oyuncakları da aldığım firmaya iade ettim. Alırken de bizim hatamız bu durumu fark etmedik. Firma da yanlış yaptığını fark etti ve iade ettik. Bu ürünlerden alanlar oldu mu bilmiyorum ama alan olacağını sanmıyorum. Çünkü insanlar artık bu konuda bilinçlendi. Belki fark etmeyerek alan insanlar olmuştur. Onlardan da özür dileriz. Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil” dedi.

Ali Sert, “Ezan okuduğu için insanların hoşuna gideceğini düşündük. Ancak ürünler kutuda poşetli geldiği için Nazi işaretini fark etmedik. Biz onu fark etseydik zaten bu ürünü almazdık. O ürünü getiren firmanın da hatası var. Sonuç olarak tepki gelince kaldırdık, özür dileriz" diye konuştu.

  • O BEBEKLER SATIŞTAN KALDILDI
4 yorum yapılmış
  • Alp
    22 Haziran 2016 • 09:36
    Ne olmuş ha nazi ha müslüman ne fark eder
  • Giyasettinifttk
    22 Haziran 2016 • 09:55
    Alp sen hayırdır la kimle kimi kiyasliyorsun?
  • FatmaDoan
    22 Haziran 2016 • 10:19
    Ezan okuyor denilince başka incelemeye gerek duyulmamış anlaşılan,neyse hatanın bir yerinden dönme erdemini göstermişler en azından.Oyuncağa bile siyaset ve dini bulaştırmışlar ya' yuh artık 'diyeceğim geldi.Biz ezanın camilerden okunmasına alışmısız. Ne diyelim.SAYGILARIMLA....
  • yuksel14
    22 Haziran 2016 • 14:30
    o işaret herhanki bir yamayla kapatılabilirdi....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.