VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'LİLER YİNE BİRBİRİNE DÜŞTÜ

20 Haziran 2016

.....................

CHP İl Başkanı Kazım Karsu ile Milletvekili Tanju Özcan arasındaki gerginlik komik bir hal aldı. Geçtiğimiz günlerde Tanju Özcan’a yakın diye çaycının parasını ödemeyen CHP İl Başkanı Kazım Karsu yine çok enteresan bir olaya imza attı.

 Bolu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in 10. Yıl Marşı’nı yıl sonu karne törenlerinde yasaklama kararı sonrasında CHP’liler müdürü protesto etmek için Pazartesi günü saat 12:30’da milli eğitim müdürlüğünün önünde toplanma kararı aldılar.  CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, partilileri elem için müdürlüğün önüne beklediğini ifade eden mesaj ve açıklamalarda bulunurken, Özcan beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

“ÖZCAN’A ’HADDİNİ BİL’ DENİLDİ”

CHP İl Başkanı Kazım Karsu, üyelere attığı mesajda, “Eylem ve Protesto gibi etkinliklerde yetkili kurum, yerelde yalnızca il yönetim kuruludur. Bu yetki, bir başka kurum, özellikle de unvan ne olursa olsun kişi ya da kişiler tarafından kullanılamaz. Yetki gaspını reddediyoruz. Duyarlı olan herkesi rahatsız eden il milli eğitim müdürünün densiz davranışını şiddetle ve esefle bir kez daha kınıyorum. Tüm vatandaşlarımızı ve partililerimizi Pazartesi günü saat 12.30’da İl Milli Eğitim müdürlüğü önündeki eyleme davet ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.