VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN TARTIŞMALARA NOKTA KOYAN AÇIKLAMA

19 Haziran 2016

.......................

Bolu Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in yıl sonu törenlerinde 10. Yıl Marşı’nı yasaklaması kararını değerlendiren AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “İstiklal Marşı da bizim, 10. Yıl Marşıda bizim. Nazım Hikmet’te bizim Necip Fazıl’da. Eğer bu ülkede bir konu üzerinden tartışma yapılacaksa biz siyasiler yaparız. Herkes kendi görev ve sorumluluk alanı içersinde kalmalı ve o şekil de davranmalıdır. sokak çağrısı yaparak insanımızı karşı karşıya getirmeye çalışan 28 Şubat post modern darbeci zihniyet ve heveslilerin tahriklerine kapılmayalım” dedi.

“TAHRİKLERE DİKKAT EDELİM”

Bolu Takip Gazetesi’nden Mehmet Ali Atalay’ın sorularını yanıtlayan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay “Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in 10’uncu Yıl Marşı’nı okullarda yasakladığını söylemesiyle oluşan gerginliğe karşı kamuoyunun sağduyulu davranması gerekiyor. 28 Şubat post modern darbesini unutmadık. O günlerde ezilen, mağdur olan çok insanımız vardı. Müdür Bey de o günleri hatırlatarak böyle bir söylemde bulunmuş olabilir. Bu konu üzerinden toplumu germeye, kutuplaştırmaya, ayrıştırmaya çalışan zihniyetlerin oyunlarına karşı halkımızın dikkatli olmasını, tahriklere kapılmamasını istiyorum” diye konuştu.

“SAĞDUYULU OLMALIYIZ”

“İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün aile içi toplantı olarak gördüğümüz,-ki arkadaşları olan okul müdürlerine yönelik yaptığı bir konuşmada, yazılı bir emir olarak değil sadece kendi düşüncesini ifade ettiği 10.Yıl Marşı ile ilgili bir bardak suda koparılmak istenilen fırtınaya karşı halkımızın sağduyulu yaklaşmasından ötürü teşekkür ediyorum”

“28 ŞUBAT’LARI UNUTMAYIN”

“28 Şubat post modern Darbesi ile ülkenin zor günler yaşadı. Sırf başörtüsü takıyor diye, namaz kılıyor diye, oruç tutuyor diye ötekileştirilen, ikna odalarında baskı gören, ayrıştırılan, dışlanan, eğitim hakkı, terfi hakkı, elinden alınan, resmi kurumlara, sosyal alınmayan milyonlarca mağdur olan vatandaşımızın penceresinden bakarsak İl Milli Eğitim Müdürümüzü ve O’nun gibi mağduriyetler yaşamış insanları anlayabiliriz. AK Parti zaten bu ezilen sessiz çoğunluğu sesi onların içinden doğmuş. Ülkede yeni bir söylem, ötekileştirmeyen, kucaklayan, ocu-bucu diye insanımızı ayrıştırmayan anlayışı nedeniyle de 14 yıldır iktidarda, 14 yıldır girdiği her seçimden de aziz milletimizden güvenoyu almaktadır.”

“NAZIM HİKMET DE BİZİM NECİP FAZİL DA…”

“Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesin’ dizeleri de bizim, ’Mehmed’im, sevinin, başlar yüksekte, ölsek de sevinin, eve dönsek de, yarın, elbet bizim,elbet bizimdir, gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir’ dizeleri de bizim.

“O TARTIŞMALARI BİZ SİYASİLER YAPARIZ, HERKES GÖREVİNİ BİLSİN”

“İstiklal Marşı da bizim, 10. Marşı da bizim. O yüzden eğer bu ülkede bir konu üzerinden tartışma yapılacaksa biz siyasiler yaparız. Herkes kendi görev ve sorumluluk alanı içersinde kalmalı ve o şekil de davranmalıdır. Ülkemizin birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacı olduğu bu günlerde, bu konu üzerinden siyaset üretemedikleri için bu güne kadar yapabildikleri tek şey olan vatandaşlarımızı; germe, kutuplaştırmaya, ayrıştırmaya, sokak çağrısı yaparak insanımızı karşı karşıya getirmeye çalışan 28 Şubat post modern darbeci zihniyet ve heveslilerin tahriklerine kapılmayalım. Özellikle sağduyulu vatandaşlarımızı bu tür darbe özlemiyle yanıp tutuşan zihniyetlerin oyunlarına karşı dikkatli, tahriklere kapılmamaları çağrısında bulunuyorum.”

1 yorum yapılmış
  • kbrsckl
    19 Haziran 2016 • 13:47
    Tamam da başkan müdür görevini bilmiyor. İşinin ne olduğunu bilmeyen birinin o kurumun başında ne işi var. Gereğini yapacak mısınız? Çocuklarımızı okula göndermiyecekmiyiz? İşini bilen biri yokmu milli eğitim müd. Yapacak da ta Balıkesirden bu iş bilmez adamı getirdiniz yoksa bu adam bolu halkını bölmek kutuplaştırmakmı istiyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.