VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİGHWAY'İN BÜYÜK HİSSEDARININ İLK SÖZLERİ

18 Haziran 2016

..................

Bolu Dağı’nda bulunan Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nin yüzde 56’lık hissesi satıldı. Alışveriş Merkezi’nin yüzde 56’sının yeni sahibi Abdülkadir Şimşek, “Ben ilk gelip burayı gördüğümde inanamadım. Çok başarılı bir tesis. Buradaki arkadaşlarımızın sayesinde bu tesis bu hale geldi. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

 2011 yılında TEM Otoyolu’nun Elmalık mevkiinde kurulan ve açık otoparkının orman arazisinde olduğu gerekçesiyle defalarca soruşturma açılan Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nin Bolu Dağı A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Daylan ve hissedarı Ömer Baday, alışveriş merkezindeki yüzde 56'lık hisselerini Adanalı işadamı Abdulkadir Şimşek'e sattı.

“Buraya gelip gördüğüme inanamadım”

Alışveriş merkezindeki yüzde 56 hisseyi satın alan merkezi Adana’da bulunan Nikol, Tekstil, Turizm, Gıda,Elektronik, Petrol, Madencilik, Sanayi, Ticaret, Limited şirketinin sahibi Abdülkadir Şimşek, alışveriş merkezindeki işyeri sahipleri ve personele iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar sonrasında konuşan Şimşek, “Böyle gayrimenkuller el değiştiriyor. Biz de böyle bir işe girmiş olduk. İnşallah başarılı olacağız. Daha iyi hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Ben ilk gelip burayı gördüğümde inanamadım. Çok başarılı bir tesis. Buradaki arkadaşlarımızın sayesinde bu tesis bu hale geldi. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

“Bazı hissedarlar hata yaptı diye herkese dayak atmak devlete yakışmaz”

Bolu Dağı A.Ş. Ceosu Raşit Doğan Enhoş, ise, “Bolu Dağı A.Ş. olarak burada kiracıyız. Biz burayı 29 yıllığına işletmek üzere kiraladık. Devlet bu araziyi bize ihale ile teslim etmiş, imar planlarına işlemiştir. Biz resmi anlamda buraya 204 milyon TL'lik yatırım yaptık. Geçen seneki ciromuz 150 milyon TL'dir. Biz 1500 kişinin istihdamını sağlayıp, Bolu'ya 30 milyon TL katma değer vermişiz. Devlete bu kadar hizmet etmiş bir yerde, bazı hissedarlar hata yaptı diye herkese dayak atmak devlet töresine yakışmaz. Sıkıntıları en kısa sürede gidereceğiz” diye konuştu. 

3 yorum yapılmış
  • hikmet
    18 Haziran 2016 • 07:17
    o hata neydi ve yeni patron ne değiştirecek ... devlete sözü geçen biri mi ... yahu boş laf bunlar ..Adnan bey ömer bey fethocu o yüzden mi ..yeni patron da mhp li açılacak mi şimdi yollar ..BASKA İS VAR BASKA ÇIKAR KOKUSU .COCUK MU KANDİRİYONUZ. .
  • Kltr
    18 Haziran 2016 • 08:26
    Yolu bile olmayan bir tesise o kadar parayi neden verdigini sormak isterim arkadasa???
  • boluferhat
    18 Haziran 2016 • 16:27
    O tesisi almaya karar vermeden önce gerekli birimler ile ve yetkililerile bir araya geldiğini ve istişarelerde bulunarak yolun her hangi bir maddeye dayanarak tekrar hiz mete açılacağı kesin fakat bunun hesabını öbür dünyada nasıl verecekler orası mechul
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.