VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİSİNE TACİZ İDDİASI...

17 Haziran 2016

......................

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde yüksek lisans öğrencisi N.D., evinde kaldığı tez hocası Doç. Dr. M.D.’nin cinsel saldırısına uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

İddiaya göre, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayarak aynı bölümde yüksek lisans öğrencisi olan N.D., 12 Haziran günü tez çalışması için Bolu’ya gitti. 29 yaşındaki N.D., her zamanki gibi yine tez hocası Doç. M.D.’nin evinde kaldı. Üniversiteyi sarsan cinsel saldırı iddiası

Sabah 08.00’e kadar çalışan N.D., evin salonunda uyudu. Bu sırada, Doç. M.D.’nin eşi çocuğunu okula götürmek üzere evden çıktı. Eşi ve çocuğunun ayrılmasından sonra Doç. M.D., saat 09.00’da N.D.’yi uyandırdı.

'BİR ŞEY OLMAZ BİRAZ SEYREDEYİM'

İddiaya göre, N.D., giyinmek için çocuk odasına geçti. Bir müddet sonra Doç. M.D., N.D.’nin bulunduğu odaya girdi. N.D., şikayet dilekçesinde, olayın devamını şöyle anlattı:

“Yanlışlıkla girdiğini sandım. ‘Hocam giyiniyorum’ dedim. ‘Bir şey olmaz, biraz seyredeyim, sen devam et’ dedi, Üçüncü uyarımda çıktı. Giyindim ve kapıyı açtım. Birden kendisini karşımda gördüm. Bana ‘Konuşalım’ dedi. ‘Hocam sizi dinliyorum’ dedim. Beni direkt kendi yatak odalarına çekti. Kolumdan tuttu, yatağa fırlattı, üzerime çıktı. Kendisi 130 kilogram civarında bir adam. Şok geçirdim. ‘Hocam ne yapıyorsunuz, yapmayın’ dedim. ‘Merak etme, canını yakmayacağım, sakin ol’ dedi. Daha sonra üzerime çullandı. Ayağımla tekme atarak, onu ittirdim. ‘Bağırırım’ dedim. Afalladı. Odadan çıktım. Titremeye başladım.”

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Daha sonra evden çıkan genç kadın, 14 Haziran’da Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundu. Savcılık soruşturma başlattı. N.D., Doç. Dr. M.D. hakkında rekörlüğe de dilekçe ile başvurarak şikayette bulundu. Rektörlük tarafından M.D. hakkında ceza ve disiplin soruşturması başlatıldığı bildirildi.

Kaynak - İsmail Saymaz - Hürriyet Gazetesi

5 yorum yapılmış
  • bo
    18 Haziran 2016 • 02:41
    Bi genç kız nasıl hocasının evinde yatar kalkar şimdiye kadar iyiydi kesin parada anlaşamadılar boyle oldu baksana adamın neler yaptığını nasıl yaptığını kaç kilo cekebildigini ne güzel anlatmis
  • Birisi
    18 Haziran 2016 • 06:29
    Ne geniş bir toplum olduk..ben asıl bu adamın karısına şaşıyorum.
  • Gerek
    18 Haziran 2016 • 08:06
    Yahu hocaya kızalim tamam yanlış yapmış ama senin hocanın evinde salonunda yatak odasında ne işin var.ates ile barutun yanyana olamayacağını bilmiyormusun. Bence ibreti alem için hocaya ceza verilmemesi gerek. Ben ne bileyim senin başka niyetinin olmadığını. Ev sosyal alandır. Sizin ilişkiniz hoca öğrenci ilişkisini aşmış.hocaya verilecek ceza işini eve tasimaktan belki verilir
  • sefa
    18 Haziran 2016 • 23:09
    Bu yorum yapanların hepsine yazıklar olsun nereden biliyorsunuz suç Kız da Hemen yakın yılın namussuz diyince olayı çözmüş olun.Universite bitirmeknedir bbilemezsiniz.O okulu bitirmek için kız elinden geleni yapıyor belli ki.Siz gibi cahil olmamak için aptal insanlar.
  • MehmetAli
    21 Haziran 2016 • 08:18
    Psikoloji Hocası Hayat Dersi Vermiş Bişi Olmaz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.