VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KIZ ARKADAŞA CİNSEL İSTİSMARA 16 YIL İSTENDİ

16 Haziran 2016

.................

 

Bolu’da kız arkadaşına ormanlık alanda cinsel istismarda bulunan ve kolunu kırık camla kesen 19 yaşındaki şahsın yargılanmasına başlandı. Tutuksuz yargılanan Mustafa A., “4-5 aylık sevgililik dönemimiz oldu. Biz bu süre içerisinde hiçbir şekilde cinsel ilişkiye girmedik” derken mağdur 16 yaşındaki D.S.Y. ise, “Kendisime inandım ve şikayetçi olmadım. Ama bana yaptıklarının cezasını çekmeli” diye konuştu.

  Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, iddiaya göre, 2015 yılının Temmuz ayında meydana gelen olayda 16 yaşındaki kız arkadaşı D.S.Y.’yi Abant yolunda piknik yapmak amacıyla ormanlık alana götüren 19 yaşındaki Mustafa A., bir süre alkol aldıktan sonra kız arkadaşına cinsel tacizde bulundu. Ardından kız arkadaşının koluna kırık camla isminin baş harfini yazan Mustafa A. olaydan sonra gözaltına alındı.

“ZAMAN ZAMAN ÖPÜŞÜYORDUK”

Küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar suçundan 16 yıl hapis istemiyle tutuksuz yargılanan Mustafa A., mahkeme salonunda suçlamaları kabul etmedi. D.S.Y. ile 5 aylık ilişkisi olduğunu ifade eden Mustafa A., “5 aylık süre zarfında hiç ilişkiye girmedik. Zaman zaman yalnız kaldığımızda öpüştük. İlişkimiz bittikten sonra benden intikam almak için iftira attı” dedi.

 16 yaşındaki D.S.Y. ise, “Beni piknik yapmak bahanesiyle ormanlık alana götürdü. Ban cinsel istismarda bulundu. Ona inandığım için şikayetçi olmadım. Cezasını çekmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.   Duruşma tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi. 

6 yorum yapılmış
  • sakaryal
    16 Haziran 2016 • 08:15
    Küçük yaşta bi kızın ne işi var abantta ormanlık alanda valla hiç erkeklere suç atmayın gitmeseydi o kızda
  • os
    16 Haziran 2016 • 17:47
    Saçmalama Sakaryalmsn nasıl bi kafa sende ki metroda firmasında olan olayda da senın gibi örümcek kafalı bi kac adam yorum yazmıştı onun hesap ne demek ne işi varmış gitti diye bu dallamanın istismarda bulunması lazım dimi haketmiş bu mu yani?
  • dinom
    17 Haziran 2016 • 03:36
    Tabi zaten hep kız suçlu değil mi ondan ilerlemiyor bu ülke küçük zaten kız değil mi kanmıştır biraz da erkek çocuklara terbiye vermek lazım kimsenin kimseye zarar vermeye hakkı yok
  • hoca
    17 Haziran 2016 • 04:05
    Kızda suç var gitmemiş olsaydı orası ayrı mevzu ancak her insan hata yapabilir. Keşke bedeli bu kadar ağır olmasaydı. Şimdi bize düşen bu kızımızı geri kazanmak ve diğer kızlarımızı daha fazla korumak olacaktır. Bunun için herkes kendisine düşeni yapmalı. Kızları korumak yetmez oğulları da adam gibi terbiye etmek gerekir. En önemlisi de bu olacaktır.
  • bo
    19 Haziran 2016 • 00:57
    Tüm terbiye ailede baslar ailede biter etekler 2 karış göbek açık bi ton boya dekolte hic yapma etme diyen yok ormanlık alana giderler içerler izleyen yok serserinin biri koluna yazı yazdı diye yaygara yaparlar yazı yazmasaydı eminim şikayet olmazdı cinsel istismarmis zaten issiz yere niye gidiyor bilmiyormu neler olacağını bırak sende ya
  • Matu
    25 Haziran 2017 • 11:57
    Tam tersi olsa erkek kızla bir yere gitmeyi kabul etse kız ona cinsel saldırıda bulunsa erkek bunu hakketti der misiniz ? Hapishanelerde, evlerde cinsel istismara uğrayan çocukları böyle mi koruyacaksınız ? Damacana , kedi , köpek de mi hakkediyor gitmeseydi di mi ıssız yere ?! Siz de sizin zihniyetiniz de yerin dibine batsın mahvolan hayatlar umrunuzda olmasın ülke battıkça batıyor .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.