VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN KARARGAHA TAZİYE ZİYARETİ

16 Haziran 2016

...................

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Güneydoğu'da terörle mücadele eden ve geçtiğimiz hafta iki şehit veren Bolu 2’inci Komando Tugayı’na taziye ziyaretinde bulundu. Yılmaz, “Karnındaki bebeğiyle şehit düşen polis memuru Şerife kızımızın, binlerce asker ve polisimizin katilleri asla kirli emellerine ulaşamayacaklar. Bu terör belasını er ya da geç bu topraklardan def edeceğiz” dedi.

Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi Tekeli Tabur Komutanlığı’na bağlı üs bölgesine PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda iki şehit veren Bolu 2’inci Komando Tugayı’na taziye ziyaretinde bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Tugay Komutan Yardımcıları Piyade Albay Hüseyin Aziz Çetinkaya ve Piyade Kurmay Albay Ali Murat Ersöz tarafından karşılandı.

“Karnındaki bebeğiyle şehit düşen…”

Ülkenin terör olayları nedeniyle zor bir dönemden geçtiğini belirten Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Vatanı, milleti ve bayrağı için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum. Karnındaki bebeğiyle şehit düşen polis memuru Şerife kızımızın, binlerce asker ve polisimizin katilleri asla kirli emellerine ulaşamayacaklar. Bu terör belasını er ya da geç bu topraklardan def edeceğiz!” diye konuştu.

Operasyonlar hakkında bilgi aldı

Komutanlardan Doğu ve Güneydoğu illerinde teröristlerce kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi ve şehirlerin teröristlerden temizlenmesi amacıyla icra edilen operasyonlar hakkında bilgiler de alan Başkan Yılmaz, PKK’nın korkulu rüyası olan Bolu 2. Komando Tugayı’nın dünyanın en seçkin birliklerden biri olduğuna dikkat çekti.  Yılmaz “Güvenlik güçlerimiz icra edilen operasyonlarda büyük kahramanlık örneği sergiliyor. Rabbim tüm asker ve polisimizi korusun, onları ailelerine sağ salim kavuşmalarını nasip etsin” ifadelerini kullandı ve komutanlara Bolu halkı ve Türk milleti adına şükranlarını sundu” dedi. 

  • BAŞKAN'DAN KARARGAHA TAZİYE ZİYARETİ
  • BAŞKAN'DAN KARARGAHA TAZİYE ZİYARETİ
  • BAŞKAN'DAN KARARGAHA TAZİYE ZİYARETİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.