VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ BARUŞ'TAN ÇOK SERT SÖZLER

15 Haziran 2016

..................

Bolu Valisi Aydın Baruş ve eşi Nagihan şehit aileleri ile gaziler ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Baruş, “Bizler sizlere her zaman yardımcı olmaya, sizlerle birlikte olmaya hazırız, bu bizim öncelikli görevimiz. Bu görevi inkar eden varsa bu ülkede yaşama hakkı yoktur.” dedi. 

  İftar öncesinde eşi Nagihan Baruş ile birlikte bütün masaları dolaşarak davetlilere hoş geldin diyen Vali Baruş aileler ile de sohbet etti. İl Müftülüğü’ne bağlı din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler okunmasının ardından Akşam ezanının okunması ile birlikte  Bolu Valisi Aydın Baruş ve davetliler oruçlarını açtı.

“Bu ülke hiçbir zaman hainlere yar olmayacak”

Vali Baruş, şehit ve gazi ailelerine yaptığı konuşmada, “Ben tekrar bu iftar yemeği için uzaktan yakından gelerek bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah milletimizi böldürtmesin. Son 1 yılda 3 tane şehidimizi bu memleketin bütünlüğü uğruna toprağa verdik. Tabi öncesinde verdiğimiz şehitlerimiz de var. Son 1 yılda Ziya şehidimizi Göynük'ten, Yaşar şehidimizi Dörtdivan'dan, Yıldırım şehidimizi Kıbrıscık'tan ve son olarak da babası Bolu'da yaşayan Şerife kardeşimizi Mardin'de şehit verdik. Belki bu şehitler zinciri devam edecek ama bu ülke hiçbir zaman hainlere yar olmayacak”  dedi.

  • VALİ BARUŞ'TAN ÇOK SERT SÖZLER
  • VALİ BARUŞ'TAN ÇOK SERT SÖZLER
  • VALİ BARUŞ'TAN ÇOK SERT SÖZLER
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.