VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN CHP'YE İMALI GÖNDERME

15 Haziran 2016

...................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP Bolu İl Başkanlığından çalışan bir işçiye İl Başkanı Kazım Karsu ve Milletvekili Tanju Özcan arasındaki kavga yüzünden maaşının verilmediği iddiaları üzerine, “Mübarek ayda o işçinin parasını vermiyorlarsa ben veririm” dedi.

Yıllardır CHP İl Başkanlığında çalışan Nermin Oflaz’ın bu ay alacağı maaş il yönetimi tarafından verilmedi. İddiaya göre, il yönetimi bünyesinde çalışan Nermin Oflaz’ın maaşını vermeyen mevcut İl yönetiminden maaşın verilmesi istenince, ‘imza veren delegeler maaşı da versin’ sözleriyle karşılaşıldı.

“Kimse mağdur edilemez”

Konu gazetecilerin AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’la sohbet toplantısından gündeme geldi. Doğanay, “Mübarek ayda o işçinin parasını vermiyorlarsa ben veririm. Ramazan ayında bir insanın, hele ki işçinin parasını, alın terini vermemek büyük günahtır. Eğer onlar o kadıncağızın parasını veremiyorlarsa bana göndersinler ben veririm. Mübarek günlerde hiç kimse mağdur edilmez, bu bir insanlık görevidir" diye konuştu. 

4 yorum yapılmış
  • Gerekyok
    15 Haziran 2016 • 19:14
    Onların kavgası sebep olmuş karsuyu isteyen kim biz onu seçmedik
  • Sezgin
    15 Haziran 2016 • 08:10
    Sayin başkana çok teşekkür ediyorum ne diyor peygamber efendimiz sallahu efendim bir işçinin sırtının teri kurumdan onun hakkını verin odeyin diyor
  • Partili
    16 Haziran 2016 • 03:46
    Siz belediyenin ve akp nin borçlarını odeyin once Başkan sayesinde bu güne kadar aylik hariç Nermin hanimin daha önce eski yönetimlerden görmediği kazançlar ne kadar acaba il toplantılarında başkan sayesinde toplanan paraları genel merkeze bildirdilermi. İlçeden acaba para kazandımi hic ayıptır bu söylenenler gerçekleri söyleyecek korkusuz yokmu.
  • Partili
    16 Haziran 2016 • 03:57
    Mudurnuda öğretmen maaşları odenmemis bi zahmet onlarında odeyiverin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.