VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EMEĞİ GEÇENLERİ ALKIŞLIYORUZ

14 Haziran 2016

.........................

Bolu İzzet Baysal Gölyüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okuldaki bir arkadaşlarının felçli olan dedesine mavi kapak toplayarak tekerlekli sandalye aldılar. Öğrencilerin alkışlar arasında tekerlekli sandalye yaşlı adama teslim edilirken, duygu dolu anlar yaşandı.

İzzet Baysal Gölyüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Burak Aytar’ın felçli olan dedesi Ruhi Karagöz için öğrenciler mavi kapak toplama kampanyası başlattılar. Öğrenciler bir yıl boyunca çuvallar dolusu mavi kapak topladılar. Toplanan kapaklar Köroğlu Engelsiz Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeyda Ay’a okul bahçesinde düzenlene törenle teslim edildi. Kapaklar karşılığında Ruhi Karagöz’ün kullanılması içinde bir adet tekerlekli sandalye kendisine verildi. Törene Milli Eğitim Şube Müdürü Recai Yörük, Köroğlu Engelsiz Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeyda Ay, Okul Müdürü Emine Kaya, öğretmenlerden Selma Demirer ile mavi kapat toplayan çok sayıda öğrenci katıldı. Törende duygu dolu anlar yaşandı.

MUTLULUKTAN AĞLADI

Öğrencilerin yardımıyla tekerlekli sandalyesine oturan Ruhi Karagöz, “Şu anda mutluluğun en güzelini yaşıyorum. Bende bir emekli öğretmenim ve öğrencilerin bana yapmış olduğu bu örnek davranıştan dolayı onlarla onur ve gurur duydum. Tüm acılarım şimdi bitti. Böyle öğrencileri yetiştiren öğretmenleri de kutlarım” diyerek gözyaşı döktü.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUM”

Dernek Başkanı Şeyda Ay’da yaptığı açıklamada; “Biz dernek olarak hep farkındalıkların peşindeyiz. Duyarlı öğrencilerimizin başlattığı bu kampanyaya gönülden destek olduk. Topladıkları mavi kapaklara karşın felçli olan emekli bir öğretmenimize de tekerlekli sandalye vermiş olduk. Duyarlı öğrencilerimizi bizde yürekten kutluyoruz. Dernek olarak Bolu’da 287inci sandalyemizi de teslim etmiş olduk” dedi.

Okul idarecileri, öğrenciler ve dernek yöneticileri tekerlekli sandalyeye kavuşan emekli öğretmen Karagöz ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak - Bolu Olay Gazetesi

  • EMEĞİ GEÇENLERİ ALKIŞLIYORUZ
  • EMEĞİ GEÇENLERİ ALKIŞLIYORUZ
  • EMEĞİ GEÇENLERİ ALKIŞLIYORUZ
1 yorum yapılmış
  • kudretdemirez
    20 Haziran 2016 • 01:46
    Esim selma demirez ile gurur duydum ruhi bey saglikla kullansin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.