VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

12 YIL SONRA O ODAYA GİRDİ

14 Haziran 2016

.......................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı ve eski Belediye Başkanı Yüksel Ceylan ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Yüksel Ceylan, 2004 yılında ayrıldığı Belediye Başkanlığı makam odasına 12 yıl sonra ilk kez girdi. 

Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (BSMMMO) 28-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılan Olağan Genel Kurulu’nda seçimi kazanarak göreve gelen Yüksel Ceylan, ilk ziyaretini bir dönem başkanlığını yaptığı Bolu Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyeleri Resmiye Kahraman ve Cihan Başaran ile Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu’nun da yer aldığı ziyarette Oda Başkanı Ceylan, 28-29 Mayıs tarihinde gerçekleşen kongre ile göreve geldiklerini belirterek oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 12 yıl önce görevi devraldığı Yüksel Ceylan’ı oda başkanı seçilmesinden dolayı tebrik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Yılmaz ayrıca, Yüksel Ceylan ile beraberindekilere belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler verdi. 40 dakika süren buluşma sonrası Başkan Yılmaz, BSMMMO Başkanı Yüksel Ceylan ve beraberindekilere belediyenin dış kapısına kadar eşlik etti.

  • 12 YIL SONRA O ODAYA GİRDİ
  • 12 YIL SONRA O ODAYA GİRDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.