VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİRBİRLERİNİ YERKEN ÇAYCININ MAAŞINI VERMEDİ.

13 Haziran 2016

...................

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Teşkilatı’nda yaşanan iç çatışma akıl almaz bir hal adı. İddiaya göre, il yönetimi, Milletvekili Tanju Özcan’ın işe aldığı çaycı kadının maaşını ödemiyor.

İddiaya göre, mevcut il yönetimi ile merkez ilçe ve Milletvekili Tanju Özcan arasında yaşanan iç çatışma partinin emekçi çalışanı Nermin Oflaz’ın maaşını vermemeye kadar gitti.

İmza verenler maaşı da versin

Yıllardır CHP’de emekçi olarak çalışan Nermin Oflaz’ın bu ay alacağı maaş il yönetimi tarafından verilmedi. CHP’ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, İl yönetimi bünyesinde çalışan Nermin Oflaz’ın maaşını vermeyen mevcut İl yönetiminden maaşın verilmesi istenince, ‘imza veren delegeler maaşı da versin’ sözleriyle karşılaşıldı.

Genel Merkeze kadar gitti

Konu Genel Merkeze kadar ilettirilirken, olan evine ekmek parası götürmek için alın teri ile çalışan Nermin Oflaz’a oldu. Parti içerisindeki çatışmanın emekçi çalışanın maaşının verilmemesine kadar indiği CHP’de bundan sonra nelerin olacağı merakla bekleniyor. 

Kaynak - Bolu Havadis Gazetesi

2 yorum yapılmış
  • Partili
    13 Haziran 2016 • 05:52
    Başkan sayesinde bu güne kadar aylik hariç Nermin hanimin daha önce eski yönetimlerden görmediği kazançlar ne kadar acaba il toplantılarında başkan sayesinde toplanan paraları genel merkeze bildirdilermi. İlçeden acaba para kazandımi hic ayıptır bu söylenenler gerçekleri söyleyecek korkusuz yokmu.
  • CHPli
    16 Haziran 2016 • 04:09
    TANJU bey almış işe madem birde habercisi olarak kulliyor odeyiversin ilceyede para geliyor ayrıca onların has adamı hani
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.