VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİGHWAY'DEN AÇIKLAMA YAPILDI

10 Haziran 2016

......................

Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nin satıldığı yönünde kamuoyuna yansıyan haberler sonrası Bolu Dağı A.Ş. Ceosu Raşit Enhoş, “Bugün (Cuma) itibariyle herhangi bir satış söz konusu değil. Net ve açık olarak söylüyorum. Kamuoyunda adı geçen İkra firması tanımıyorum. Bugüne kadar da adı geçen firmayla satış konusunda en ufak bir temasım olmadı. Burayı Bolulu işadamlarınınalmasını çok istedik, ama olmadı. Bolu dışından görüştüğümüz başka firma var. Bu ay içersinde netleşecek” dedi.

Bolu Takip Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakan Aydın’a açıklamalarda bulunan Bolu Dağı A.Ş. Ceosu Raşit Enhoş, hakim ortaklardan iki kişiye ait hisselerin satışı için görüşmeleri kendisinin yaptığını belirterek, “İstanbul’dan firmalar var. Tekstille uğraşan firmalar, petrolcüler yani birden fazla gurupla görüşmelerimiz devam ediyor. Şu anda nihayetlenmiş bir satış söz konusu değil. Olsa bu açıklamayı yaparız. Şuan da iki hakim ortağa ait %56’lık hisselerin satışı için görüşmeler devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 “İKRA FİRMASINI TANIMIYORUM”

“Bugün (Cuma) itibariyle her hangi bir satış söz konusu değildir. Net ve açık olarak söylüyorum. Kamuoyunda adı geçen İkra firmasını tanımıyorum. Bu güne kadar da adı geçen firmayla satış konusunda en ufak bir temasım olmadı. Polsan yetkililerine de sordum, kendilerinin de bu firmayla en ufak bir teması olmamış.”

SATIŞLA İLGİLİ KİMLERLE GÖRÜŞÜLÜYOR?

Hakim ortaklardan iki isme ait %56’lık hisselerin satılmasıyla ilgili görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Enhoş, “Satış görüşmeleriyle ilgili olarak Polsan’ın da benimde yürüttüğüm çalışmalar devam ediyor. Ama bu firma değil. İstanbul’dan firmalar var. Tekstille uğraşan firmalar, petrolcüler yani birden fazla gurupla görüşmelerimiz devam ediyor. Şu anda nihayetlenmiş bir satış söz konusu değil. Olsa bu açıklamayı yaparız. Şuan da iki hakim ortağa ait %56’lık hisselerin satışı için görüşmeler devam ediyor” dedi.

BU AY İÇERİSİNDE NİHAYETLENECEĞİNE İNANIYORUZ

“Son yaşanan olaylardan sonra(Yol kapatma) hakim ortaklar; Adnan Daylan, Ömer Baday’da, Polis Sandığı’nın da satmakla ilgili niyetleri var. Görüşmeler devam ediyor. Firmanın satışı iflas nedeniyle gündeme gelmiş durumda değil. Hakim ortaklardan bazılarının bir yapıyla ilişkilendirilme nedeniyle yaşanan sıkıntılar sonrası satmak istiyorlar. Bizim görüşümüz; bir kişinin bir yapıyla ilişkilendirilmesi sonrası burada yaşam mücadelesi veren 130 esnaf, 1500 çalışanın ekmeğiyle oynanmasına vicdanen rahatsızız. Highway’i bu yakıştırmadan bir an önce kurtarmamız lazım. Bundan hem Bolulular, hem çalışanlar hem de esnaf zarar görmesin. Bu ay içerisinde nihayetleneceğine inanıyoruz.” 

3 yorum yapılmış
  • ENVERGLCAN-EMORYKMH-BOLU
    10 Haziran 2016 • 06:13
    ACİZANE OLARAK BİR GÖRÜŞÜMÜ İFADE ETMEK İSTİYORUM.BEN SADECE 130 ESNAFI,1500 ÇALIŞAN İNSANIMIZI İLGİLENDİREN TARAFI İLE KONUYA BAKTIĞIMDA.ŞU MÜBAREK RAMAZAN AYINDA ESNAF VE ÇALIŞANLARI MAĞDUR EDEN UYGULAMAYA KARŞIYIM.BU KADAR GÜZEL BİR TESİSİ HANGİ AMAÇLA KAPATILDIĞINI BİLMİYORUM.HERŞEYDEN ÖNCE ÇALIŞANLARI,AKŞAM EVİNE EKMEK GÖTÜRENLERİ DÜŞÜNMEK GEREKİRDİ.ZİHNİYET NE OLURSA OLSUN DAİMA İYİLİK,DOGRULUK,DÜRÜSTLÜK,ADALETLİ OLMAK ,VARKEN YIK
  • Ayegur
    10 Haziran 2016 • 07:16
    Artık bir çözüm olsun yollar açılsın millet maaşlarını alamıyor.işten çıkıyor.çok uzadı.
  • Bolulu
    12 Haziran 2016 • 11:45
    SADECE KINIYORUM 2 aydan beri maaş alamadım yolu kapatanında kapattıranınca ahirette hesabı sorulur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.