VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAŞLI KADININ DUYGU DOLU ANLARI...

9 Haziran 2016

.......................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın hasta ve hasta yakınlarına moral vermek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerde bu hafta duygusal anlar yaşandı. Başkanın kendisinin sürekli cep telefonuyla arayarak dua ettiği 84 yaşındaki Fikriye Argat isimli kadını ziyaret etti. Argat, “Büyük reis” diye hitap ettiği Başkan Yılmaz’ı çok sevdiğini ifade ederek gözyaşlarını tutamadı.

Her hafta Perşembe günlerini hasta ziyaretlerine ayıran Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu hafta çeşitli hastalık ve kaza gibi nedenlerle sağlık sorunları yaşayan 7 kişiyi evlerinde veya tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

SIK SIK CEP TELEFONUNDAN ARIYOR

Ziyaretlerde duygusal anlar da yaşandı. Belediye Başkanı Yılmaz, kendisine sık sık cep telefonundan ulaşarak evine davet eden Fikriye Argat (84) isimli kadını sürpriz bir şekilde ziyaret etti. Argat, karşısında Başkan Yılmaz’ı görünce büyük mutluk yaşarken, ikili buluşmada bir süre sohbet etti.

YAŞLI KADIN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ramazan ayını tebrik ettiği Fikriye Argat’a, “İhtiyacın var mı” diye sordu. “Büyük reis” diye hitap ettiği Başkan Yılmaz’dan her hangi bir talebinin olmadığını belirten Argat ise, Yılmaz’ı çok sevdiğini söyleyerek sık sık kendisini ziyaret etmesini rica etti. Bu sözler üzerine Yılmaz, ziyaret sözü verdiği yaşlı kadının elini tutarak teşekkür ederken, Argat’ta gözyaşlarına hakim olamadı. Başkan Yılmaz’a sarılarak karşılık verdi. Yaşlı kadın, Yılmaz’ı bahçe kapısına kadar uğurladı.

  • YAŞLI KADININ DUYGU DOLU ANLARI...
  • YAŞLI KADININ DUYGU DOLU ANLARI...
  • YAŞLI KADININ DUYGU DOLU ANLARI...
  • YAŞLI KADININ DUYGU DOLU ANLARI...
  • YAŞLI KADININ DUYGU DOLU ANLARI...
  • YAŞLI KADININ DUYGU DOLU ANLARI...
  • YAŞLI KADININ DUYGU DOLU ANLARI...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.