VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DAYISININ KIZINA TECAVÜZDEN YARGILANIYOR

9 Haziran 2016

.....................

Dayısının kızı R.İ.’ye defalarca tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan Ali D. “Suçlamaları kabul etmiyorum. Köye gittiğim zaman yaptığım iyiliklerin karşılığı bu mu? Ben yardımsever bir insanım” dedi.

“ADALET İSTİYORUM”

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlayan davaya tutuklu sanık Ali D., mağdur küçük R.İ. ve mağdur küçüğün annesi Şerife İ. katıldı. Hakkında ‘cebir tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun cinsel istismarı’ suçlamaları ile dava açılan Ali D. Suçsuz olduğunu iddia ederek,  “Suçlamaları kabul etmiyorum. Köye gittiğim zaman yaptığım iyiliklerin karşılığı bu mu? Ben yardımsever bir insanım. Ben bu suçu işleyecek kadar adi değilim. Ben mağdur tarafa ve herkese yardım eden biriyim. Böyle bir şeyi yapanın insan bile olduğunu düşünmüyorum. Adalet istiyorum” diye konuştu.

“BÖYLE BİRŞEY MÜMKÜN DEĞİL”

Mahkeme Başkanının “Niye sana iftira atıyorlar” sorusu üzerine sanık Ali D., “Ailesinden şiddet görmüş, psikolojisi bozulmuş. Bunun için mağdurun bana iftira atmış olabileceğini düşünüyorum. Oruçlu ağzımla sizden doğru ile yanlışı ayırt etmenizi istiyorum. Benim düştüğüm durumu kimse anlayamaz. Akrabalık sebebi ile bayramlarda mağdurlara giderdik ama onlarda kalmazdık. Mağdur küçükle yalnız kalmamız mümkün değildir” dedi.

 “ÇOCUĞUMU BU DURUMA DÜŞÜRENLER CEZASINI ÇEKSİN”

 Mağdur küçüğün annesi Şerife İ. ise verdiği ifadesinde, “Ben bu olayları savcılıktan öğrendim. Gerede’de okuyan kızım ilk önce öğretmenine söylemiş. Öğretmen savcılığa haber vermiş. Daha sonra kızıma sorduğumda bu olayları doğrulayarak sanığın kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Sanık bizim eve gelir kalırdı. Sanığın beyanlarını kabul etmiyorum. Çocuğumu bu duruma düşürenler cezasını çeksin. Sanıktan şikayetçiyim, davaya katılmak istiyorum” şeklinde konuştu.

 Mağdur R.İ. ise, sanığın kendisine ilk olarak Gebze’de sanığın evinin kömürlüğünde tecavüz ettiğini söyledi. Bağırdığını ama kimseye kendini duyuramadığını ifade eden R.İ., yaşadıklarını anlatmakta zorluk çekince salonda bulunanlar dışarıya çıkartıldı. Mahkeme eksik hususların tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

Elif Sarıhan - Memleketim Bolu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.