VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN KIZILAY'I ZİYARET ETTİ...

8 Haziran 2016

....................

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Türk Kızılayı Bolu Şubesi'ni ziyaret etti. Ercoşkun, Dr. Abdullah Danışman başkanlığındaki yeni yönetim için, “İhtiyaç sahibi herkese ayrım gözetmeden yardım ulaştıracağınıza ve adaletli bir yönetim anlayışıyla çalışacağınıza eminim” dedi.

 Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ramazan ayının ilk günlerinde Bolu'daki ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Ziyaretlerin yanı sıra iftar ve teravih programlarında da vatandaşlarla bir araya gelen Ercoşkun, yaptığı önemli ziyaretlerinden birini de Kızılay Bolu Şubesi'ne gerçekleştirdi. Dr. Abdullah Danışman'ın başkanlığını devraldığı Kızılay Bolu Şubesi Yönetim Kurulu'nu Aktaş Mahallesi'ndeki şube binasında ziyaret eden Milletvekili Ercoşkun'a Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen eşlik etti.

“Üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz”

Milletvekili Ercoşkun, “Bugün önemli bir kurumu ziyaret ediyoruz. Sadece ülkemizdeki değil, dünyadaki tüm mazlum coğrafyalarda el olan, kol olan bir kurumu ziyaret ediyoruz. Cenab-ı Allah, Kızılay Bolu Şubesi Yönetim Kurulu'na yeni görevlerinin hakkını verebilmeyi ve hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip eylesin. Bu kurumda emek vermek ve mesai harcamak herkese nasip olmaz. Bu manadaki özverili çalışma arzunuzdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bugüne kadar Kızılay çatısı altında hizmet veren, emek veren, katkı veren tüm Kızılay gönüllülerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.  

“Sizlerin duası ve desteği bizim için önemli”

Milletvekili Ercoşkun'un ardından Dr. Danışman ise, "Sayın Milletvekilimize ve sayın teşkilat başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yönetim kurulum adına kendilerine hoşgeldiniz diyorum. Ziyaretlerinden dolayı Allah razı olsun. Kızılay, teşkilatı yapısı bakımından Türkiye'nin en geniş hizmet yapısına sahip sivil toplum kuruluşudur. Bunun bilincinde olarak faaliyetler yürüteceğiz. Hayır ve hasenat ayı olan mübarek Ramazan için hayırseverlerimizin de katkılarıyla güzel organizasyonlar yaptık. Mübarek Ramazan'da gıda ve giyim yardımlarımızı ulaştırmak adına çalışmalarımızı başlattık. Sizlerin duaları ve destekleri bizler için çok önemli. İnşallah yapılacak hizmetler ve çalışmalar hayırlı uğurlu olur” diye konuştu.  

1 yorum yapılmış
  • bolulu
    8 Haziran 2016 • 10:04
    Ele gecirmedikleri yiyemedikleri bir yer orasi kalmisti orayida yesinler bakalim afiyetle
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.