VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN SERT AÇIKLAMALAR

7 Haziran 2016

......................

AK Parti Bolu İl Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Paralel yapı ile mücadelede zafiyet göstereni affetmem. Herkez bunu böyle bilsin” dedi.

Bolu Gündem Gazetesi’ne konuşan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, paralel yapı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Doğanay, “Paralelle mücadele etmeyen herkes bunu bedelini öder. Net konuşuyorum, o konu benim en net olduğum konudur. Bunu açık bir şekilde de ifade ediyorum. Çünkü bunlar ihanet çetesi, ülkeye ihanet ediyorlar. Bunların ayarı yok. Benim size yapabileceğim kötülüğün bir sınırı vardır. Bir noktaya gelirim ve derim ki, ‘Ya bu şahsın çoluğu çocuğu var’ der ve orda durursun. Paralel terör örgütünün ise yapabileceği kötülüğün hiçbir sınırı yok” dedi.

“Hesabını verecek”

“Bolu’da bu noktada yeterli çalışmalar olmuş mudur? Ben 6 aydır il başkanıyım. İlk günden bu yana da bunu dillendiriyorum. Dillendirmeye de devam edeceğim. Paralelle mücadele etmeyen her kim ise bunun hesabını verecek. Bu kadar net söylüyorum. Bunun bizzat takipçisiyim. Bu meseleden asla kaçama yok. Kim mücadele etmiyorsa hesabını verecek, vermeli.”

“Çalışma yürütüyoruz”

İl başkanlığı döneminde paralel terör örgütü ile mücadele konusunda iyi bir çalışma yürüttüklerini ve bu çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Doğanay, “Gereken yapılıyor ama daha fazlası da yapılacak” dedi.

3 yorum yapılmış
  • samimiyet
    7 Haziran 2016 • 09:13
    Dert rant paylaşımındaki anlaşmazlık.Sayın başkan çok netsiniz anladıkta..Şu enerjinizi pkk ve işid e karşı göstersenizde biz insanlarda sizlerin samimi olduğunuzu bir anlayıversek.Gözünü sevdiğimin parası.Dostu,düşman,düşmanı dost yapar.Çok değil paralelle uğraştığınızın onda biri kadar pkk ve işid le mücadele edin yeter.Varmısınız......
  • Yaar
    7 Haziran 2016 • 12:34
    Ne çalışması başkan hatırlamak için birtek örnek vereydin keşke.
  • erhan
    8 Haziran 2016 • 09:29
    sallama hacı. NE MÜCADELE VERİYORSUNUZ ONU SÖYLE ONU ANLAT ŞU MÜCADELEYİ VERDİK DİYE.kemal gibi sallama... Bolu'daki Ak partili siyasetçilerde ben Parelel ile mücadele ettiklerini göremiyorum... Bunun Hesabını hepiniz verirsiniz inş.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.