VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİLİKTE GÖREV DEĞİŞİMİ

6 Haziran 2016

....................

2010 yılında dönemin Valisi İbrahim Özçimen tarafından görev yeri değiştirilen, ancak Ahmet Zahteroğulları döneminde görev yerine tekrar dönen Bolu Valiliği Özel Kalem Müdürü Serpil Duman’ın yeniden görev yeri değiştirildi. Vali Aydın Baruş’un talimatıyla Serpil Duman makam odasını değiştirirken, Duman’ın yerine yaklaşık 3 ay önce Bolu Valiliği’nde göreve başlayan Planlama Uzman yardımcısı Ali Sağlam getirildi.

2010 yılında dönemin Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Valiliği Özel Kalem Müdürü Serpil Duman'la çalışmak istememiş, Emniyet kadrosundan Uğur Günaydın'la çalışmalarına devam etmişti. Valiler kararnamesi sonrası Özçimen’in merkeze çekilmesinin ardından Zahteroğulları Bolu Valisi olarak atanmıştı. Atamanın ardından Özel Kalem Müdür Vekili olarak görev yapan Uğur Günaydın Ankara'da bulunan ailesinin yanına gitmek için tayinini istemiş, Vali Ahmet Zahteroğulları’daBolu Valiliği Özel Kalem Müdürü Serpil Duman'ı tekrar eski görevine getirmişti.

BARUŞ GÖREV YERİNİ DEĞİŞTİRDİ

16 aydır Bolu’da görev yapan Aydın Baruş, Özel Kalem Müdürünü değiştirdi. Serpil Duman makam odasını boşaltırken, Özel Kaleme bundan sonra Ali Sağlam bakacak. Ali Sağlam’ın yaklaşık 3 ay önce Bolu Valiliği’nde Planlama Uzman Yardımcısı olarak atandığı, Baruş’un talimatıyla Özel Kalem’de görev yaptığı belirtiliyor.

Haber- Bolu Takip Gazetesi

3 yorum yapılmış
  • safrat
    7 Haziran 2016 • 01:44
    Değișmesi gerekiyordu bunca zaman biktirti
  • Gybettinifttklayan
    7 Haziran 2016 • 06:36
    Safrat isimli arkadaşa: Özel Kalem Müdürlüğü, sandığınız gibi bürokratik bir iş değil. Bu görevi layığıyla yapabilmek için yıllarca çalışmış, gözlemlemiş, Bolu'yu, Boluluarı tanımış ve elde oynatılmayacak birikimde ve tecrübede isimlerle çalışmak gerekir. Keşke sadakata değil, liyakata bakılsa bu işlerde. Yeni başlayan gencin Allah yardımcısı olsun!
  • bolulu
    7 Haziran 2016 • 14:07
    yetmez ama evet. 6 vali ile çalıştı biraz da başkaları çalışsın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.