VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA RAMAZAN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

6 Haziran 2016

......................

Bolu Belediyesi tarafından Ramazan ayı süresince her gün 2 bin kişilik iftar yemeği verilecek. Vatandaşların mübarek ayı güzel geçirmeleri hazırlıklar tamamlandı.  

 Bolu Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı boyunca 2 bin kişiye yardım paketi dağıtılacağı bunun yanı sıra belediyenin aşevinde de her gün 2 bin kişilik iftar yemeği verileceği bildirildi. Aş evinde verilecek yemekleri her gün bir hayırseverin finanse edileceği de ifade edilerek, Ramazan ayı boyunca toplam 29 hayırseverin iftar yemeği vermesine aracılık edileceği kaydedildi.

MAHALLE İFTARLARI YAPILACAK

Diğer taraftan mahalle muhtarları, mahalle halkı ve hayırseverlerin katkılarıyla 12 mahallede toplu iftar yemekleri düzenleneceği belirtildi. Mahalle iftarları programına tüm ilde bulunan tüm protokol üyelerinin katılım sağlayacağı da kaydedildi.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

Bolu Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca Kent Meydanı’nda bulunan etkinlik sahnesinde Ramazan etkinliklerinin düzenleneceğine dikkat çekilerek, 6 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında her gün farklı bir etkinliğin yer alacağı programlarda Belediye Sanat Merkezi Kurslarında eğitim gören kursiyerlerin konserlerinin, ünlü sanatçıların yer alacağı ilahi konserlerinin ve orta oyunlarının olacağı bildirildi.

2 yorum yapılmış
  • mslman
    6 Haziran 2016 • 02:51
    Protokolde katılacağına göre oruç tutanda,tutmayanda,çalanda,çırpanda,haksız kazanç elede edende,yolsuzluk yapanda,adam kayıranda,haksız yere bir yerlere getirilip koltuk sahibi olanda,bir yerlere gelmek isteyenlerde,devletten iş kapmak isteyenlerde ramazanın nimetlerinden yararlanacak,dünyalıklarını katlayacaklar.Yani güzel dinimizin şekil şartlarını yerine getirenler meydanları ve masaları dolduracaklar.Ha...Az miktardada temiz,dürüst müslümanlar olacak elbet...
  • arzu
    7 Haziran 2016 • 04:15
    mslman cok güzel yazmıssın da oraya gelip iftar edeceklerin kacı oruclu olacak zaten. bir cogu hazır yemek var diye gelenlerdir eminim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.