VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

1 Haziran 2016

......................

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde devam eden operasyonlarda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığında görev yapan Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut'un Zonguldak'taki baba ocağına ateş düştü. Şehidimizin cenazesine 10 bin kişi katılarak son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Şehidimizin silah arkadaşları tabuta mermi koyarak intikam yemini ettiler. 

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde devam eden operasyonlarda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Devrek Kaymakamı Yakup Güney, İl Jandarma ve Alay Komutanı Albay Haluk Selvi, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Devrek İlçe Emniyet Müdürvekili Ferdi Kuyu ile birlikte şehidin Zonguldak Karşıyaka Mahallesindeki evine geldi. Anne Neriman ve baba Necati Korkut oğullarının acı haberiyle dünyası yıkıldı. Bir ağabeyi bir de kız kardeşi bulunan Okan Korkut’un, Tunceli’de askerliğini tamamladıktan sonra uzman çavuşluğa başvurduğu ve Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı emrinde göreve başladığı öğrenildi.

ŞEHİDİN ARKADAŞLARI YEMİN ETTİ

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit olan 23 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut, Zonguldak'ın Devrek İlçesi'nde 10 bin kişinin katıldığı törenle gözyaşları ve dualarla cennete uğurlandı.

İNTİKAM YEMİNİ ETTİLER

Cenaze törenine katılmak için çatışma bölgesinden gelen silah arkadaşları Şehidin tabuta sarılı Türk bayrağında bulunan yıldızın üzerine mermi koyarak intikam yemini etti. Şehit ailesinin zor anları ise, cenazeye katılanları duygulandırdı.

  • ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.