VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İLK İŞ TEKNİK DİREKTÖR...

1 Haziran 2016

...................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı hafta sonu yönetim kurulunda görev dağılımını yaparak yeni sezon için çalışmalara başlayacak. Çarıkçı ilk olarak teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmak istiyor.

GÖREV DAĞILIMI YAPILACAK

Boluspor’un yeni Başkanı Necip Çarıkçı’nın hafta sonu Almanya seyahatinden dönüp, Yönetim Kurulu’nda görev dağılımını yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 YENİ TEKNİK ADAM BELLİ OLUYOR

Kırmızı beyazlılarda Yönetim Kurulu’nu görev dağılımı yapıldıktan sonra gözler takımın başına getirilecek teknik adama çevrilecek. En kısa sürede Boluspor’a fayda getirecek bir teknik adamla anlaşmak isteyen kırmızı beyazlılar, teknik adam sorununu çözdükten sonra transfere yönlenecek.

 OYUNCULAR GÖRÜŞME ODASINA

Kongre sonrasında ilk açıklamasında, 7–8 oyuncunun takımda kalacağını ve 13–15 arası transfer yapılacağının sinyalini veren Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, ilk etapta iç transferde takımda kalacak oyuncuları belirleyecek. Çarıkçı ve transfer komitesi iç transferi çözdükten sonra takıma katılacak oyuncuları masaya yatıracak. Yeni gelecek teknik adamın raporu doğrultusunda eksik bölgelere takviyeler yapmayı planlayan kırmızı beyazlı ekip bu transferleri kampa yetiştirmek için yoğun çaba sarf edecek.

2016–2017 futbol sezonunda büyük bir yapılanma sürecine girmesi beklenen Boluspor’da yeni teknik adam ve yapılacak takviyeler şimdiden merakla bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.