VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ VE ÇARIKÇI BÜYÜK PROJE PEŞİNDE...

1 Haziran 2016

.........................

Boluspor’da hafta sonu yapılan olağan kongrede delegelerin 298 oyunu alarak kırmızı beyazlı camianın yeni başkanı olan Necip Çarıkçı, Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz ile ikili temaslarda bulunmak üzere soluğu Almanya’da aldı. Çarıkçı ve Yılmaz Boluspor’a büyük gelir getirici bir proje üzerinde çalışmalarını hızlandırdı.

Hafta sonu yapılan kongrede Boluspor’un tarihindeki 18.Başkan olan Necip Çarıkçı, çalışmalara hızlı başladı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Almanya’ya uçan Çarıkçı, kırmızı beyazlılara gelir getirici projelerle ilgili ikili temaslarda bulunuyor. Kırmızı beyazlılar için görüş alışverişinde bulunan Çarıkçı ve Yılmaz yaptıkları girişimler sonucu destek sözü aldı.

 BÜYÜK PROJEDE İŞ İMZAYA KALDI 

Edinilen bilgiye göre, Yılmaz ve Çarıkçı ikilisi büyük bir projenin son detaylarını görüşüp karara bağlamak için Almanya’da görüşmelerini sürdürüyor. Hafta sonuna kadar görüşmelerin olumlu sonuçlanacağı gelen haberler arasında yer alırken, Yılmaz ve Çarıkçı’nın kırmızı beyazlılara gelir getirici büyük projenin tamamlanması için yoğun çaba sarf ettikleri öğrenildi.

Yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Boluspor için büyük gelir kaynağı olacak projenin ardından, kulübün kasasına hatırı sayılır bir rakamda nakit girişi sağlanacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.