VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİGHWAY'DE HADİSE İZDİHAMI....

29 Mayıs 2016

...................

Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Hadise, Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde yüzlerce hayranına mini konser vererek imza dağıttı. Hayranları sanatçıyı görebilmek için izdihama neden oldu.

 Sevilen sanatçı Hadise, siyahlara bürünmüş kıyafetiyle hayranlarının karşısına çıkarken, alışveriş merkezine gelen hayranları büyük coşku yaşadı. Hadise, Prenses şarkısının söylerken, hayranlarına 1 saat boyunca imza dağıttı. Yüzlerce kişi Hadise ile fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Hadise, bazı hayranlarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.  

"RAMAZAN AYINDA DİNLENECEĞİM"

Hadise, "Finike'de sahneden sonra hemen havalimanına geçip uçağa bindik. Eve gelmem zaten sabah 05.30'u buldu. 3 saatlik dinlenme ardından Bolu'ya hareket ettik. Ramazan ayında da çalışmayı tercih etmiyorum. Bu birkaç yıldır böyle ve bu bizim geleneğimiz. Ramazan ayını ailem ile birlikte geçirmeyi tercih ediyorum. O yüzden sahnelerde olmayacağım. Biraz uzak olacağım" dedi. 

"YENİ KLİP ÇEKECEK"

Ramazan ayının ardından yeni bir klip çekeceğini açıklayan Hadise şunları söyledi:

"Yeni albüm ile ilgili şu an bir şey söyleyemeyeceğim ama Ramazan ayından sonra yeni bir klip çalışmamız olacak. Onun için şimdi çalışıyoruz. Mekan çalışması yapıyoruz. Dansçılar ekleyip eklemememiz konusunda da konuşuyoruz. Ramazan ayından sonra öyle bir çalışmamız olacak."

Hadise, İngilizce albüm çıkarma projesinin hatırlatılması üzerine, "Hiç bir zaman böyle merak uyandırmak için konuşmalar yapmayı tercih etmiyorum. Bir şey tam final olmadan yorum yapmak istemiyorum. Ama bu konuda kendime göre bir takım çalışmalar başlattım" dedi.

 

  • HİGHWAY'DE HADİSE İZDİHAMI....
  • HİGHWAY'DE HADİSE İZDİHAMI....
  • HİGHWAY'DE HADİSE İZDİHAMI....
  • HİGHWAY'DE HADİSE İZDİHAMI....
  • HİGHWAY'DE HADİSE İZDİHAMI....
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.