VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ACI HABERLER PEŞ PEŞE GELDİ...

26 Mayıs 2016

.....................

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 9 güvenlik görevlisi yaralandı. Tunceli'de de bir asker şehit oldu. Öte yandan, Mardin Nusaybin'de köşeye sıkışan 42 terörist teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, Nusaybin ilçesi Fırat Mahallesi Çağ Çağ Caddesi'nde operasyona çıkan askerlere yönelik el yapımı patlayıcılı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 uzman çavuş şehit oldu.

Hain saldırıda ağır yaralanan ve Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan polis memuru doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı, şehit sayısı 2'ye yükseldi.  Saldırıda 9 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve Nusaybin Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı belirtildi. Yaralıların durumlarını iyi olduğu ifade edildi.

TUNCELİ'DE BİR ŞEHİT

Tunceli’de, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, bir güvenlik görevlisi şehit oldu, bir güvenlik görevlisi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ovacık ilçesi Kuşluca Jandarma Karakolu'ndan operasyona çıkan güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada, teröristlerin açtığı ilk ateşte, 2 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralılardan biri olay yerinde şehit olurken, diğer yaralı askeri helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.  Çatışmanın sürdüğü bölgeye çok sayıda özel harekat timleri sevk edildi.

İKİ GÜNDE 67 TERÖRİST TESLİM OLDU

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik sürdürülen operasyonda aralarında 10 kadının da bulunduğu 42 terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu. İki gün önce de yapılan operasyon 25 terörist teslim olmuştu.

1 yorum yapılmış
  • SNAN
    26 Mayıs 2016 • 15:18
    CANLI NİYE TESLİM ALINIYORKİ VURUN GİTSİN ÇAKALLARI. BİR DE DOYURUCAZ DİYE UĞRAŞICAZ.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.