VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DEN YOL KAPATMAYA SERT TEPKİ...

26 Mayıs 2016

......................

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezine giden D-100 bağlantı yolunun kapatılması sonrasında, “Devletin iç hesaplaşmalarını yerelde istihdam sağlayan bir kuruluş üzerinden yapması etik değildir. Paralelci kimdir? %51 hisse ile Polsan mı? %49 hisse ile Bolu Dağı A.Ş. mi? Yatırımcı 125 firma mı? Yoksa 1750 çalışan mı? Bu hususta suç işlendiğine dair kanıtlar emniyette mevcutsa neden gereği yapılmamaktadır?” diye sordu.

Highway AVM’nin yolunun kapatılmasının ardından MHP İl Başkanı Adem Evcil’den açıklama geldi. Yolların sürekli kapatılmasının burada iş yeri bulunan esnafı ve personeli mağdur ettiğini belirten Başkan Evcil, “5 yıl önce ilimizde faaliyet hayatına başlayan Avrupa'nın en büyük otoyol tesisi olma özelliğini taşıyan Highway AVM yol kapatma hadiseleri ve paralel yapı iddiaları ile ilgili gündemden düşmemektedir. % 51 hissesinin Polis Sandığı’nın geri kalan hisselerininse 25 ortaklı Bolu Dağı A.Ş.’nin olduğu kamuoyunda bilinen AVM’nin yollarının sürekli kapatılması, burada yatırım yapan 125 firmada, 1750 çalışanda ve halk nezdinde mağduriyetlere yol açmaktadır” dedi.

PARALELCİ KİMDİR?

Çeşitli sorular yönelten Evcil, “Devletin iç hesaplaşmalarını yerelde istihdam sağlayan bir kuruluş üzerinden yapması etik değildir. Paralelci kimdir? %51 hisse ile Polsan mı? %49 hisse ile Bolu Dağı A.Ş.mi?Yatırımcı 125 firma mı?Yoksa 1750 çalışan mı? Bu hususta suç işlendiğine dair kanıtlar emniyette mevcutsa neden gereği yapılmamaktadır?Paralel yapının kuruluşu olduğu iddia edilen Highway AVM'nin yapımı aşamasında ruhsatlandıran,onay veren kurum ve kuruluşlar hangi irade ile karar vermişlerdir?” ifadelerini kullandı.

“ESNAF VE ÇALIŞANLAR MAĞDUR EDİLİYOR”

Açıklamasının sonunda esnaf ve çalışanların mağdur edilmemesi gerektiğini belirten Evcil, “Yılda 17 milyon kişinin ziyaret ettiği bir alış veriş merkezi, oradan ekmek yiyen esnaf ve çalışanların işsiz kalmasına neden olacak kanun dışı müdahaleler mevcut yönetimlere yakışmamaktadır.Hükümetin elinde suçu,suçluyu bulup ortaya çıkaracak bütün imkanlarda bulunmaktadır. Konunun muhatapları ile hukuki zeminde çözülüp esnaf ve çalışanların mağduriyetinin giderilmesi yegane temennimizdir.İş’ten bu hesaplaşma nedeni ile çıkarılan aile sahibi her bir bireyin vebali üzerimizdedir” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • Ibrahimcebe
    25 Mayıs 2016 • 21:10
    Evet başkanım çok güzel ozetlemissiniz burda herkes ekmeyinin pepeşinde ne pare leri burda başka hesaplar var teşekkür ederim.
  • lhantanrverdi
    26 Mayıs 2016 • 11:19
    Sayın başkanım size Teşekkür ederim çok doğru özetlemişsiniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.