VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TARAFTARDAN SAVAŞ ABAK'A SERT SÖZLER

25 Mayıs 2016

....................

Boluspor taraftar grupları Yarenler, Cadde 14 ve Boluspor Taraftarlar Derneği kongreye sayılı günler kala ortak bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada oldukça sert ifadeler kullanılırken kongre sonucu ile de net cümleler telaffuz edildi.   

“BEN BOLU’NUN ÇOCUĞUYUM DİYORDUN”

“Daha önceden de söylediğimiz gibi Boluspor Kulübü başkanı olarak görmediğimiz kişi yaptığı son açıklamalarla 'para kurtarma derdinde' olduğunu göstermiştir. Temlik koydurmadım açıklamalarını hep birlikte okuduktan sonra 3.1 trilyon kulüp gelirlerine temlik koyulduğu iddiaları yerel basında yer almıştır. Kendi işyerlerinde 'ben Bolu'nun çocuğuyum, temlik koydurmam, bu bize yakışmaz, aksi takdirde insanların yüzüne nasıl bakarım' cümlelerini kuranlar temlik koydurduysa kongrede delegelerin yüzüne nasıl bakacaklardır?”

“CEBİNDEN VERDİĞİNİ İDDİA ETTİĞİ PARALARI KURTARMAYA ÇALIŞIYOR”

“Yine son günlerde benzinlik ihalesi konusu kongre sürecinde dillendirilmektedir. İddialara göre kulüp adına işletilecek olan benzinlik 2.3 trilyon karşılığında bir firmaya 10 seneliğine ihale edilmiş ve çekler alınmıştır. Yine yerel basında ihalede daha yüksek fiyat verdiğini iddia eden başka bir firma ihalede usulsüzlük yapıldığı ve adli makamlara başvuracakları yönündeki haberler yer almıştır. Daha kongre bile olmadan yangından mal kaçırır gibi ihaleler açmak, benzinliği kiralamak ne anlama gelmektedir. Bu iddialar, rakamlar doğru mudur? Her fırsatta ben 5-6 trilyon para verdim, paramı geri isterim açıklamasını yapanlar, 3.1 trilyonluk temliki, 2.3 trilyonluk ihale gelirlerinden neden bahsetmemektedir? İddia edilen bu rakamlar kulübün kasasına mı girecektir ? yoksa birilerinin cebine mi girecektir? Temlik iddiaları doğruysa kulübün bundan sonraki gelirleri engellenmiştir. Benzinlik ihale iddialarındaki rakamlar doğruysa para kulübün kasasına girmiş midir? Kongre de tekrardan başkanlığa aday iken federasyon gelirlerine temlik koydurmak ve alelacele benzinlik arazisini kiralamak ne kadar etiktir? Yoksa temlik koydurma ve benzinlik arazisi ihalesi daha önce cebinizden verdiğinizi iddia ettiğiniz paraları kurtarma çabası mıdır?”

“AİDAT ÜCRETLETİNİ ÖDEMİYORDU”

Kongre sürecinde 25 Nisan'a kadar aidat ücretlerini ödemeyenlerin oy kullanamayacakları açıklanmıştı. Kongre gününe kadar aidat ücretleri yatırılabilirken zaman kısıtlaması yapılmasının sebebi çoğunluğun sağlanamayarak kongrenin yapılamaması mıydı? Üye aidatı toplamı işlemi hala devam etmektedir. Son güne kadar gizli kapaklı devam eden üye aidatı toplama işleminin “sürenin uzatılıp son güne kadar devam ettiği” neden resmi siteden duyurulmamıştır? Delegeler aranarak, görüşülerek üye aidat ücretinizi biz yatıralım, kongrede bize oy verin iddiaları doğru mudur? 25 Nisan tarihinden sonra üye aidatlarını yatırıp oy kullanmaya hak kazanan üyelerin isim listesinin resmi siteden duyurulacağı söylenmişken kongreye 3 gün kalmasına rağmen oy kullanabilecek delege listeleri neden yayınlanmamaktadır? Yoksa el altından gizli saklı yeni delege kayıtları mı yapılmaktadır?

Nereden tutarsak elimizde kalan yönetim anlayışı kongre sürecinde de devam etmektedir. İnanıyoruz ki Boluspor delegeleri kongrede en güzel cevabı verecektir. Emin ol SENİ BAŞKAN YAPTIRMAYACAĞIZ. Kol kola gezdiğin insanlar bile senin başkan olmanı sağlayamayacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.