VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DAN BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

23 Mayıs 2016

.......................

Arasında, Bolu’nun da bulunduğu 12 ilde, “Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması” iddialarına yönelik operasyonda 5’i polis 3’ü öğretmen olmak üzere 8 kişi gözaltına alındı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekiplerince “emniyet içinde himmet toplamak, örgüte eleman kazandırmak, tayin ve atamalarda usulsüzlük yapmak, hükümeti düşürebilmek için emniyet personeline oy vermede baskı uygulamak” iddiaları üzerine 12 ilde operasyon başlatıldı. Sivas merkezli başlatılan operasyonda Konya, İstanbul, Tokat, Şanlıurfa, Ankara, Sinop, Samsun, Kahramanmaraş, Bolu, Çorum ve Malatya’da 18’i polis 4’ü öğretmen 22 kişinin ifadesine başvuruldu. Alınan ifadelerin ardından 5 polis 3 öğretmen gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki ifadeleri devam ediyor. Operasyon kapsamında gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

Operasyon kapsamında Bolu’da üç polis ve iki öğretmenin ifadesine başvurulduğu ve ifadesi alınan bir öğretmenin gözaltına alınarak Sivas’a götürüldüğü belirtildi.

2 yorum yapılmış
  • ibrahim
    24 Mayıs 2016 • 00:22
    Hepinizi birgün devlet alacak feto ler
  • bengarip
    23 Mayıs 2016 • 09:10
    Allah var gam yok.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.