VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAŞLI ADAMDAN YILMAZ'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

20 Mayıs 2016

.......................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sağlık sorunları yaşayan 8 kişiyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 90 yaşındaki İzzet Özcan, "Koca reis" diyerek hitap ettiği Yılmaz için gözyaşları dökerek, "Başkaları gibi seçimden seçime kapıyı çalmıyor. Her zaman faaliyetleri adım adım takip ediyorum. İzzet Baysal'dan el mi aldın? Bolu'yu Bolu yaptın. Ne güzel oldu, hakikaten Bolu'nun çehresi değişti. Allah sizden razı olsun" dedi.

  Her hafta hasta ziyaretlerini ara vermende sürdüren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 90 yaşındaki emekli eğitimci İzzet Özcan evinde ziyaret etti. Özcan, "Koca reis" diyerek hitap ettiği Başkan Yılmaz için gözyaşları dökerek, "Başkaları gibi seçimden seçime kapıyı çalmıyor. Her zaman faaliyetleri adım adım takip ediyorum. İzzet Baysal'dan el mi aldın? Bolu'yu Bolu yaptın. Ne güzel oldu, hakikaten Bolu'nun çehresi değişti. Allah sizden razı olsun" dedi. Yaşlı ilkokul müdürünün sözleri sonrası duygu dolu anlar yaşayan Başkan Yılmaz'da "Sizlerden aldığınız güçle 12 yıldır Bolu'yu geleceğe taşımak için gayret gösteriyoruz. Asıl ben size teşekkür ediyorum. Bu sözlerinizle bana daha da güç verdiniz" karşılığında bulundu.

Başkan Yılmaz ve yaşlı emekli eğitimci İzzet Özcan, duygusal anlara sahne olan ziyaret esnasında cep telefonundan Büyüksu Göleti Projesinin görüntülerini izledi.

  • YAŞLI ADAMDAN YILMAZ'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER
  • YAŞLI ADAMDAN YILMAZ'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER
  • YAŞLI ADAMDAN YILMAZ'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER
  • YAŞLI ADAMDAN YILMAZ'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER
  • YAŞLI ADAMDAN YILMAZ'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER
  • YAŞLI ADAMDAN YILMAZ'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.