VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVAŞ ABAK'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

20 Mayıs 2016

.....................

Boluspor’da 28 Mayıs’ta yapılacak olağan kongre öncesinde mevcut Başkan Savaş Abak, “Kongrede tekrar kazanacağıma inanıyorum. Alacaklarımız için bir temlik koymadık ama kendimizi garanti altına almalıyız” dedi.

Boluspor Olağan Kongresi’nde mevcut Başkan Savaş Abak ve eski Başkan Necip Çarıkçı adaylıklarını açıklarken, Savaş Abak Bolu Olay Gazetesi’ne önemli açıklamalar yaptı. Abak, “Boluspor'un bankalara hiç bir borcu yok. Bankalardan kredi almadık. Şunu da kesinlikle söylüyorum, Boluspor'a 880 gündür benim ve yönetimin verdiğim paraların tamamını, başkan ve yönetim karşıladı. Ben 28 Mayıs'ta kazanacağıma inanıyorum ama durduk yerde kulübü 1 Milyon daha borca sokmanın bir anlamı yok. Alacaklarımız için bir temlik koymadık ama kendimizi garanti altına almalıyız” dedi.

“BOLUSPOR RANT SAĞLANACAK YER DEĞİL”

“Bize söylenen kelimeler, sözler hiç hoş değildi. İşte Savaş Abak'ın o kadar parası yok bunlar hayal ürünü gibi söyleyenler vardı. En basitini söylüyorum, 17 Mayıs 30 Bin TL, 16 Mayıs 20 Bin TL, 11 Mayıs 50 Bin TL, 10 Mayıs 25 Bin Euro gibi paralar ödedim ve bunların hepsinin kulüpte de resmi kaydı var. Boluspor Başkanlığı rant sağlanacak bir yer değil, hizmet yeridir. Bende çok istiyorum takım play-off oynasın ama mali dengeyi bozmamak lazım. Bende Pote gibi bir oyuncuyu almak isterim ama alamayız, ödeyemeyiz. Anco Jansen'i bile alırken çok uğraştık, gide gele gide gele uygun bir fiyata aldık. Kongrede tekrar kazanacağıma inanıyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.