VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALTERNATİF 19 MAYIS KUTLAMASI

19 Mayıs 2016

..................

CHP Bolu’da yine alternatif 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması yaptı. Törene CHP İl Başkanı Kazım Karsu katılmadı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Milli bayramlar olmadan dini bayramlar olmaz” dedi.

Bolu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının ardından öğle saatlerinde CHP, Vatan Partisi, Eğitim-Sen, Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Cumhuriyet kadınları Derneği, Bolu Kadın Dayanışması çelenk koydu. CHP İl Başkanı Kazım Karsu’nun törene katılmaması nedeniyle çelengi anıta, Merkez İlçe Başkanı İlkay Gürkan bıraktı.

"BUNLAR ANLAMIYOR BUNU"

Törende konuşan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Bundan sonra da bu mücadelenin askeri zaferle sonuçlanması olan 30 Ağustos’u kutlayacağız ve sonra bu zaferi 29 Ekim Cumhuriyetle taçlandıracağız. Tüm Milli bayramlarımızın ayrı ayrı bir önemi var. Bunlar anlamıyor bunu. Dini bayramların özgürce kutlanabilmesi için, milli bayramların kıymetinin bilinmesi gerekiyor” diye konuştu.

  • ALTERNATİF 19 MAYIS KUTLAMASI
  • ALTERNATİF 19 MAYIS KUTLAMASI
  • ALTERNATİF 19 MAYIS KUTLAMASI
  • ALTERNATİF 19 MAYIS KUTLAMASI
1 yorum yapılmış
  • Melih1485
    19 Mayıs 2016 • 10:58
    Çözüm süreci adı altında öç alan la görüşen, bölücüleri ha bur sınır kapısında kırmızı halılarla karşılayan. Si Van Perver ve İbrahim Tatlı ses in kurt dilinde verdiği konserde alkış tutan CHP midir Tayyip midir. Bu milleti cahil yerine koymayın yalakalığında sınırlarını zorlamayın. Yarın iktidar değiştiğinde bu yaptığınız haberlerin altında kalıp hesap vereceksiniz. yandaşlığın ve yalakalığın bu kadarına da pes artık millet size kıçıyl
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.