VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EVCİL'DEN SERT SÖZLER

16 Mayıs 2016

..................

MHP İl Başkanı Adem Evcil, Bolu İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından yapılan bir ihalede usulsüzlük yapıldığı iddiaları sonrasında, “Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nde yaşandığı iddia edilen yolsuzluklar karşısında neden susmaktadır? Yerel gazetelere yansıyan iddialar ise artık bardağın taştığını göstermektedir. Ortaya atılan iddialar çok ciddidir” dedi.

Siyasi iradenin yaşananlar karşısında sessiz kalmasına da tepki gösteren MHP İl Başkanı Evcil, “Sağlıkta reform yapıyoruz diyerek çeşitli uygulamaları hayata geçiren iktidar partisinin temsilcileri, Bolu İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nde yaşandığı iddia edilen yolsuzluklar karşısında neden susmaktadır? Yerel gazetelere yansıyan iddialar ise artık bardağın taştığını göstermektedir. Ortaya atılan iddialar çok ciddidir” diye konuştu.

“Üzeri örtülecek olaylar değil”

 “Yapılan şikayetler sonrası Bolu Valiliği tarafından soruşturma açıldığı belirtilirken, bu soruşturmaların hangi aşamada olduğu bilinmemektedir. Evrakta sahtecilik, ihalede yolsuzluk ve kendi şirketine ihale vermek iddiaları üstü örtülebilecek olaylar değildir. Soruşturmayı yürüten başta Bolu Valiliği olmak üzere, yolsuzlukların yaşandığı iddia edilen kurumlarda ki düzenlemeleri yapan siyasilerin Bolu halkına gerçekleri açıklama zamanı gelmiştir.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.