VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DAVUTOĞLU, DOĞANAY'I TELEFONLA ARADI

16 Mayıs 2016

......................

Başbakan Ahmet Davutoğlu telefonla aradığı AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’dan ve partililerinden helallik istedi.

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Mudurnu’nun Taşkesti beldesinde hafta sonu düzenlenen AK Parti 5’nci Dönem 8’nci İl Danışma Toplantısında partililere yaptığı konuşmada AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı telefon görüşmesini aktardı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Hafta sonu yapılacak İl Danışma Meclisi’nde Başbakan Davutoğlu’nun kendisinden aracı olmasını isteyerek, Bolu’daki AK Partililerden helallik istediğini söyleyen Doğanay, “Geçtiğimiz Cuma günü Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız telefonla beni aradı. Bolu Teşkilat mensuplarından ve Bolulardan razı olduğunu söyledi. Bolu’nun; eşi ve kendisi için ayrı bir yeri ve izi olduğunu belirterek, hafta sonu gerçekleştireceğimiz Danışma Meclisi’nde benden Bolu’daki AK Partililerden helallik almamı istedi. Ve özellikle 22 Mayıs tarihinde yapılacak Olağanüstü Büyük Kurultay’da, dağınıklığa, fitne ve fesata yer verilmeden bütünlük içinde Ankara’da olmamızı istedi” dedi.

Doğanay’ın, partililere aktardığı bu telefon görüşmesi salonda duygusal bir atmosferin yaşanmasına neden olurken, AK Partililer, “Hakkımız varsa helal olsun” diyerek, Başbakanı alkışladılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.