VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR DEVEYE 61 BİN TL....

16 Mayıs 2016

......................

Yoksullara Yardım Derneği Bolu Şubesi tarafından organize edilen Bolu’nun en büyük ve en kapsamlı geleneksel kermesi Karaçayır’da açıldı. Kermeste bir deve açık artırmada 61 bin TL’ye alıcı buldu.

Bolu’da ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenlenen kermeste, bir grup hayırsever, açık artırmayla satılan deveyi 61 bin liraya satın aldı. Yoksullara Yardım Derneği Bolu Şubesi tarafından Karaçayır Mahallesi'nde düzenlenen kermeste, en çok ilgiyi "Rüzgâr" adlı deve gördü. Deve, 10 bin liradan açılan açık artırma sonucunda, 61 bin liraya satıldı.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağacan yaptığı konuşmada derneğin yardım amaçlı faaliyetlerinden mutluluk duyduklarını, hayırlı hizmetlerinin devamını dilediğini ve öğrencilerimize ilim irfan öğretecek gelirler vermesini temenni ettiğini söyledi.

 STANTLAR GEZİLDİ

 Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kermesin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın hemen ardından kermeste bulunan stantlar gezildi. Yoksullara Yardım Derneği Bolu Şubesi Başkanı Salih Kaya’da 6 yıldır geleneksel olarak kermes düzenlediklerini belirterek, etkinliklerine destek olanlara teşekkür etti. Deveyi satın alan Metin Yıldırım, Erhan Rıfat Göltekin, Orhan Gürsoy ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulundukları için çok mutlu olduklarını kaydetti.

DEVE DÖNERİ VE OSMANLI ŞERBETİNİ MUTLAKA DENEYİN

Farklı damak tadı arayanlar için daha önce dernek görevlileri tarafından kesilerek hazırlanan deve etinden döner ve onlarca çeşit baharat ve meyve karışımı ile yapılan Osmanlı şerbeti de halkımızın tercihine sunuldu. Ayrıca hayır çarşısına gelenler güvenilir et döner ve tavuk çevirme gibi lezzetleri de tatma imkânı da bulacaklar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.