VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KADININ ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

16 Mayıs 2016

...........................

Bolu D-100 karayolunda seyir halindeki otomobilin çarpması sonrasında öldüğü iddia edilen kadının kamyonun çarpması sonrasında hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Olaydan sonra gözaltına alınan kamyon sürücüsünün 44 yaşındaki Sevim Karanlık’a yol kenarında çarptığını söyledi.

  Edinilen bilgiye göre, Cumartesi gecesi saat 22:30’da D-100 karayolu Yeniçağa mevkinde yol kenarında kadın cesedi gören vatandaşlar jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarmanın yaptığı çalışma sonrasında cesedi 44 yaşındaki Sevim Karanlık isimli kadına ait olduğu ortaya çıktı. Görgü şahitlerinin ifadesine göre, Sevim Karanlık’a beyaz bir kamyonetin çarptığı tespit edildi. Olaydan sonra yapılan çalışmalarda kamyondan düşen far muhafaza telinden yola çıkılarak kamyonet sürücüsü Ankara’da gözaltına alındı.

KAHRAMANMARAŞ’TA YAKALANDI

  Jandarma ekipleri 44 yaşındaki kadının kamyonetten atılma ihtimali dışında kaza üzerinde de durdu. Olay yerinde bulunan bir kamyonun ön far muhafaza telinden yola çıkan jandarma ekipleri Ankara istikametine giden beyaz kamyonetler üzerinde çalışma yaptı. Ankara’nın Kazan ilçesinde bulunan bir mobesa kamerasında 46 LH 540 plakalı beyaz bir kamyonetin sağ ön tarafının harsalı olduğu tespit edildi. Kamyonetin sürücüsü 26 yaşındaki Tahsin Başoğlu’na Kahramanmaraş’ta ulaşıldı. Sürücü Bolu’ya gelerek jandarmaya teslim olurken, ilk ifadesinde yol kenarında köpeğe çarptığını sandığını söyleyerek yolu devam ettiği ifade etti.

Sevim Karanlık’ın cesedi Burdur Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde görevli polis memuru H.H.K., tarafından  Bolu’dan alındı.  Sevim Karanlık’ın, Burdur’dan Kocaeli’deki akrabalarını ziyarete gittiği, olayın yaşandığı gün akrabaları tarafından Kocaeli’nden İstanbul otobüsüne bindirildiği ancak Bolu’ya neden ve niçin geldiği üzerinde çalışma sürdürülüyor.

BU PROFİLİN SAHİBİ ÖLDÜ

44 yaşındaki Sevim Karanlık’ın facebook hesabında bulunan Bolulu bir kadın ve bir erkek şahsı bulmak için çalışma yaptığı ifade edildi. Karanlık Nisan ve Mayıs aylarında iki defa, “Bu profilin sahibi öldü” paylaşımı yaptığı  ortaya çıktı.  

1 yorum yapılmış
  • Muro
    16 Mayıs 2016 • 08:39
    Aydinlattiginiz için teşekkürler mekanı cennet olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.