VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHKEMELERDEN MHP İÇİN PEŞ PEŞE KARARLAR

13 Mayıs 2016

..........................

Ankara 2.İcra Hakimliği MHP'deki muhaliflerin 15 Mayıs'ta olağanüstü kongrenin engellenmesi kararına yaptığı itirazı kabul ederek, kongrenin yapılmasına onay verirken; bu karardan kısa bir süre sonra Kastamonu Tosya ve Sivas Gemerek mahkemeleri bu kararı kaldırdı. MHP avukatı kongrenin yapılmasının hukuken mümkün olmadığını söyledi. Başkan adaylarından Meral Akşener ise twitter'da paylaştığı mesajda kongre çağrısı yaptı. Ankara 25. İcra Dairesi ise akşam 20.30'da bir açıklama yaptı. Ankara 25. İcra Dairesi, MHP Olağanüstü Kurultayı ile ilgili olarak Gemerek Asliye Hukuk Mahkemesi'nin ihtiyati tedbir kararının geçerli olduğunu bildirdi ve kongrenin yapılamayacağını açıkladı.

MHP kurultuyına ilişkin bugün peş peşe karar ve açıklamalar geldi. Önce Ankara 2. İcra Mahkemesi, Ankara 25. İcra Müdürlüğünün MHP'de olağanüstü kurultay yapılmasının engellenmesi kararına yapılan itirazı kabul etti. Kararla, 25. İcra Müdürlüğünün, Gemerek Asliye Hukuk Mahkemesinin kararı doğrultusunda olağanüstü kurultayın toplanması girişimlerinin engellenmesi için gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması yönündeki tüm işlemleri iptal edildi.

GEMEREK'TEN KARAR GELDİ 

Kısa bir süre sonra ise Gemerek Asliye Hukuk Mahkemesi olağanüstü kurultay için yeni bir tedbir kararı aldı.

SON AÇIKLAMA 25. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN

Ankara 25. İcra Müdürlüğü'nden akşam açıklama geldi. Ankara 25. İcra Dairesi, MHP Olağanüstü Kurultayı ile ilgili olarak Gemerek Asliye Hukuk Mahkemesinin ihtiyati tedbir kararının geçerli olduğunu bildirdi ve kongrenin yapılamayacağını açıkladı.  

1 yorum yapılmış
  • burhan
    13 Mayıs 2016 • 07:19
    mhp adına guzel bır gelısme
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.