VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÜREĞİMİZ YANIYOR....

13 Mayıs 2016

....................

Hakkari'de 6 asker teröristlerle girilen çatışmada, 2 asker ise helikopter kazasında şehit oldu. Çatışmada 8 askerimiz yaralandı. 

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK'ya karşı süren operasyonlarda çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu, 8 askerimiz yaralandı. Yine Hakkari'de, Kobra helikopterinin teknik bir arazıdan dolayı düşmesi sonucu 2 asker şehit düştü.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 04.50 sularında, Hakkâri Çukurca Çığlı Üs Bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışma esnasında altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, sekiz kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Teröristlere müdahale için bölgeye sevk edilen bir Kobra helikopterimiz ise Hakkâri Çukurca bölgesinde saat 05.50 sularında kaza kırıma uğramıştır. Teknik bir arızadan kaynaklandığı değerlendirilen bu elim kazada helikopter pilotu olan iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Kaza ile ilgili inceleme ve araştırma devam etmektedir."

1 yorum yapılmış
  • cafer
    13 Mayıs 2016 • 01:05
    Bu şerefsizlerin olduğu yerler beli buraları uçaklarla bombalanip cikilmoyor halendaha anlamıyorum askeri oraya niye sokuyorsun orda senin halkin yok alayı pkk kardeşim ermeni gerçek bu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.